Astročlánky

30. července 2023 05:45

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Kozorohy: Je před vámi výzva, která vás posune dál

KOZOROH - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co čeká Kozorohy v osmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký magický rituál vás ochrání před lidmi, kteří vám moc nepřejí? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází Sedmička disků. Předpovídá, že před vámi bude nejspíš nějaká velká výzva. Můžete mít pocit, že něco děláte špatně, věci nevychází tak, jak by měly. A všechno vás to má dotlačit pouze do toho, abyste energie uchopili jinak a otočili věci ve svůj prospěch.

Co říkají mariášové karty?

Hned ze začátku srpna to může vypadat tak, že ať budete dělat cokoli, někdo si vaše kroky bude vykládat jinak, než jste mysleli. Může se urážet, otáčet věci proti vám, může k vám vysílat nepřející energie. Nic s tím neuděláte, je to dané a druhé lidi nezměníte. Můžete to ale brát jako velkou lekci asertivity a zapracovat naopak na sobě. Zapracovat byste také měli na svých hmotných statcích. Může se to týkat domu, nějaké rekonstrukce, přestavování nábytku, malování, většího úklidu apod.

Ve druhé dekádě se energie začnou lámat, přijde odměna shůry a budete zase poznávat život z lepší a veselejší stránky. Bude se vám dařit i v citové oblasti a splníte si nějaké přání.

Během třetí dekády vám mohou dělat trochu starosti mladší lidé kolem vás, děti. Všechno to ale budou věci, se kterými se počítá. Nějaké věci se také posunou, starou etapu necháte za sebou a vykročíte do něčeho nového. Jako kdybyste si splnili nějakou svou výzvu a budete moci jít do nové, možná lepší etapy.

Rituál pro Kozorohy na srpen

Možná se v srpnu setkáte s lidmi, kteří vám moc nepřejí a závidí. Zkuste talisman, který proti takovým lidem pomáhá – usušte si květ máku. Když ho budete nosit u sebe, měl by vás chránit před vašimi nepřáteli.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)