Astročlánky

25. července 2023 05:00

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Lvy: Užijete si spoustu vášně a flirtování

LEV - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co čeká Lvy v osmém měsíci roku 2023? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký kouzelný rituál vám pomůže splnit vaše přání? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází Rytíř pohárů, který předpovídá měsíc plný milostného flirtování a škádlení. Tato karta ukazuje zajímavé lidi, společnost kolem vás. Je to ale všechno takové, jako když máte pochytat vodu jen dlaněmi. Vždy vám uteče. Berte to tedy tak, že máte před sebou období, které uplyne jako voda, ale může být velmi pěkné a je dobré si z něj vzít co nejvíce, abyste se nabili i na období, které přijde potom.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že v srpnu budou jiskřit energie plné lásky a vášně, budete plni magické síly, to vše vám může ještě zúročit novoluní ve Lvu. Vám se tedy může startovat nová etapa. A jak z vás půjde magická síla, možná budete přitažlivější pro své okolí a budete vyzařovat něco, co bude těžké pro druhé odhadnout, mohou se spolu s tím objevit i rýpalové a závistivci. Bude důležité, abyste si z toho nic nedělali a šetřili energii pro ty, kteří si to zaslouží.

Druhá dekáda přinese věci, které generují peníze, budete mít štěstí v práci i obchodech. Máte možnost zvýšit své zisky, ale nebude to úplně zadarmo. Možná budete muset vzít nějakou práci navíc. Nemělo by to ale být o tom, že se úplně strháte.

Konec měsíce přinese překvapení všeho druhu. Může vás překvapit někdo z vašeho okolí, komu se líbíte a kdo vám může projevit své sympatie. Je jen na vás, kam si své vztahy pustíte, zda to bude jen flirt nebo něco vážnějšího.

Rituál pro Lvy na srpen

Když půjdete v srpnu někam do přírody a objevíte studánku, můžete si díky ní splnit přání. Napište si na lísteček, ideálně utržený někde v lese a přírodní šťávou, například stonkem pampelišky, své přání, stačí jedním slovem (láska, štěstí, zdraví…). Lísteček pak hoďte do studánky. Tu třikrát obejděte kolem dokola nebo alespoň před ní po směru hodinových ručiček a nechte u ní svůj malý drobný dárek, například minci, jako poděkování a vděčnost.

Srpnový výklad karet pro znamení Lva od Helen Stanku:

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)