Štír – Měsíční horoskop (srpen 2023)

Štír srpen

Na začátku srpna můžete potkat někoho nového, s kým nebude problém začít vztah. On to vlastně nebude nikdo nový, ale někdo, s kým jste mohli mít v minulosti nějaký konflikt a rozešli jste se. Nikdy jste však nebyli partneři. V druhé půlce měsíce vás čeká finanční jistota. Ale také nebudete chtít něco řešit, a to vyvolá konflikty. Koncem měsíce zažijete rozchod a ztráty, ale i možné konflikty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Moudrost měsíce

„Jdu spirituální cestou.“

Jaké znamení vám přinese štěstí

Panna

S kým budete mít problémy

Blíženci

Vztahy

Měsíc začnete s nadějí, že se vše konečně vysvětlí a otevřou se nové obzory. Což se nejspíše i tak stane. Jenže pak sklouznete k beznaději kvůli vašim analýzám a přemýšlení, kdy si řeknete, že to vše bude hodně o práci na vztahu. A nebudete vědět, zda to zvládnete. A tak to vše můžete zastavit, možná se s partnerem i rozejít. Koncem srpna s vámi bude někdo manipulovat.

Práce

Osud vám na začátek srpna přichystá splnění vašeho snu v rámci vaší práce, ale nebude to zadarmo. Budete muset bojovat o sebe a svoji pravdu. Nakonec budete nadšeni. Pak se budete věnovat práci a přestanete cokoliv řešit, a že té práce bude požehnaně. Koncem srpna se budete rozhodovat, zda v práci něco uzavřete, nebo se do toho ještě pustíte. Někdo vás totiž bude odrazovat.

Peníze

Čeká vás velká změna, budete konečně odpočívat od financí a překážky překonáte s radostí. Pozor na ukvapené názory a investice.

Oslabený orgán a léčivé barvy

Uzdravení. Světle modrá.

Podívejte se, co přinese srpen podle kartářky Helen Stanku:

Přečtěte si také