Ideální svatba podle horoskopu: Kozorozi si potrpí na tradice, Býci na luxusní dekor

Jen málokdo se v myšlenkách alespoň jednou nezatoulal k představám o budoucí svatbě. Ideální den D si všichni představují jinak, někdo touží po malém obřadu jen se svědky a oslavě s pár nejbližšími, jiní si přejí několikadenní pompézní večírek. Víte ale, jaká svatba se k vám hodí podle horoskopu?

Beran

Lidé narození ve znamení Berana jsou známí svou odvahou a dobrodružnou povahou. Jejich ideální svatba by tedy měla být dobrodružná a zábavná, oba tyto aspekty pak splňuje venkovní obřad i oslava. Pak už záleží na vkusu jedince a pochopitelně také jeho drahé polovičky. „Ano“ si mohou novomanželé říct na pláži nebo třeba v romantické stodole na venkově.

Býk

Býci jsou luxus milující požitkáři. Jejich vysněná svatba by se proto měla odehrávat v nádherných prostorách, jejichž pronájem pravděpodobně nebude zrovna za hubičku. Budou chtít servírovat vybrané pokrmy, kvalitní pití a obzvlášť si dají záležet na přepychových dekoracích. Nevěsty ve znamení Býka pak také stráví ohromné množství času výběrem šatů, jen tak s nějakými se nespokojí.

Blíženci

Zřejmě neexistuje znamení společenštější než Blíženci. S čím větším množstvím lidí jsou, tím lépe se cítí. Utéct do Las Vegas a vzít si svou spřízněnou duši potají není nic pro ně, raději se vezmou na radnici a následně uspořádají obrovskou oslavu v nějakém podniku ve městě, kam pozvou všechny své známé. Na jídle a pití jim příliš záležet nebude, důležité pro ně je vymyslet zábavný program a trávit čas s hosty.

Rak

Jako nejcitlivější ze všech znamení si Raci během svého velkého dne potrpí na velkou romantiku. Intimní obřad i oslava, kam budou moci přijít jen nejbližší osoby, je pro ně ideální svatbou. Se svým partnerem pak rádi bezprostředně po ní odjedou někam do soukromí, aby si svatební noc užili jak se patří například v romantickém apartmánu či v chatce u lesa.

Lev

Lvi jsou rádi středem pozornosti, jejich vysněná svatba by proto měla být velkolepá a stylová, ideálně například na zámku. Budou se soustředit na to, aby při nástupu k oltáři byla veškerá pozornost výhradně na nich a ocenili by, kdyby tomu tak bylo i po zbytek dne. O pohledy dojatých a fascinovaných hostů jsou ochotni se podělit jen s jejich polovičkou.

Panna

Cit pro detail se Pannám nedá upřít, stejně jako schopnost organizace. Ideální svatba je pro ně tedy taková, do jejíhož plánování jim nebude kromě partnera mluvit vůbec nikdo. Měla by být sofistikovaná, elegantní a s minimalistickými dekoracemi.

Váhy

Váhy jsou znamením rovnováhy a harmonie, lidé v něm narození dovedou ocenit krásu a estetično, obzvlášť pokud to nevyžaduje snahu a vše vychází z přírody. Jarní svatba odehrávající se na rozkvetlé louce či ve voňavém lese by pro ně proto byla splněným snem.

Štír

Jako intenzivní a vášniví lidé si Štíři potrpí i na trochu extravagance. Od nevěsty narozené v tomto znamení nelze očekávat, že by vynesla čistě bílé šaty. Temnější svatba s osvětlením tvořeným svíčkami a originálními dekoracemi je přesně to, po čem touží. Své polovičce se Štíři rádi oddají například v gotickém kostele.

Střelec

Láska k dobrodružství a cestování se u Střelců musí promítnout i do jejich velkého dne. Nejlepším místem pro jejich svatbu by byla exotická destinace, kde by obřad mohl proběhnout nejen na pláži, ale například i uprostřed tropického pralesa. Ač by nepochybně ocenili přítomnost svých blízkých, mají pochopení, že taková cesta není pro všechny proveditelná a důležitá je pro ně tak pouze přítomnost partnera.

Kozoroh

Kozorozi jsou praktičtí a ambiciózní, proto si nepotrpí na předsvatební shon a raději vše vyřeší v klidu a efektivně. Naprosto klasická svatba za dodržení veškerých tradic by se jim tedy velice líbila. Jsou přísní na sebe i na ostatní, proto pokud hostům sdělí, jak se mají obléknout a oni to nedodrží, dost možná nebudou moct ani vstoupit.

Vodnář

Vodnáři jsou nekonvenční volnomyšlenkáři. Nic se k nim proto nehodí víc než bohémská svatba s unikátním programem a doma vyrobenými dekoracemi. Pokud bude probíhat v příjemném prostředí přírody či někde na venkově, o to lépe.

Ryby

Hlavou v oblacích jsou Ryby charakteristické. Milují romantiku a představují si svatbu jako vystřiženou z pohádky. Nevěsta by měla mít róbu, dost možná i korunku, a atmosféru by měly doplňovat pastelové barvy a květiny. Zámecké nádvoří se pro takovou událost hodí ze všeho nejvíc.

Poslechněte si předpověď na září od kartářky Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.