Drsná dohra duetu v baru: Markéta se o něm dozví a objedná zmlácení Lady X

ZOO (31) – Objednávka malé lekce

Markéta zjistí pravdu a ze společného duetu svého Petra a Lady X pění vzteky. Když si ani po dalším Markétině varování nedá Alex pokoj a nepřestává se soudcem flirtovat, rozhodne se právnička k razantnímu nezákonnému kroku. Podívejte se v exkluzivní ukázce, jak si Markéta objednává její zmlácení.

Petrova snoubenka Markéta se dozvěděla o jeho barovém duetu s Lady X! Detektiv, kterého si žárlivá právnička najala, aby Alex sledoval, totiž ve své práci neustal, ani když už Markéta o jeho služby nestála. Díky tomu se tak k udivené dívce dostane video, na němž je její milý zachycen na pódiu, jak zpívá po boku její sokyně.

To Michaelu Petřekovou coby Markétu rozčílí. Kamarádka Lily jí navrhuje, aby nechala Alex poslat jasný vzkaz, že má dát od Petra ruce pryč. „To nemyslíš vážně, že ne? Nečekáš, že si najmu někoho, kdo ji zmlátí? Tohle není můj styl,“ odbyde ji rázně Markéta a smete její iniciativu ze stolu. Jenže ne na dlouho.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso.

Společný duet Petra a Lady X, po němž byl soudce rozzářený jako sluníčko, jí nepřestává ležet v žaludku. Prostřednictvím Viky svou soupeřku varuje, aby si na ni dala pozor a nechala Petra být. Když se ale v dalším dílu seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, ukáže, že Alex si z toho nic nedělá a klidně si bude se soudcem psát SMS zprávy, Markéta vypění a změní názor.

Dá na radu kamarádky a objedná si zmlácení Alex. „Nechci nic zlomeného, jenom jí dejte malou lekci,“ dává jasné instrukce budoucímu pachateli trestného činu. „Chápu, trošku jí pocucháme ciferníček,“ kývá zkušeně hlavou mohutný chlap. Kdyby nebohá Viky tušila, co se na ni chystá, neváhala by a vyřídila by si to s Markétou klidně ručně. Proti takovému muži se ale bude bránit jen těžko.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.