Haďák pozve Sid na rande. Nakonec ale odejde s neznámou slečnou

ZOO (37) – Na tebe dobrý

Šimon Bilina se konečně rozhoupe a coby Adam pozve krásnou Sid na schůzku. V oblíbeném rodinném seriálu překvapivě sebere odvahu a nabídne jí návštěvu tamní výstavy. Jejich dostaveníčko ale nakonec nedopadne a Adam navíc odejde ze zoo v doprovodu cizí dívky. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak se jindy mrzutý Haďák rozzáří, když ji spatří.

Vztah Sid a Haďáka pokročí do další fáze. Ačkoliv je obtížné s rezervovaným ošetřovatelem hadů vyjít, natož dostat se mu víc pod kůži, vypadá to, že se to tvrdohlavé Sid povedlo. Již v minulosti dala Adamovi v podání herce Šimona Biliny svůj zájem jednoznačně najevo, on s ní ale být nechtěl. Nyní otočí, osmělí se a pozve půvabnou dívku na výstavu.

Křehká Sid ho musí v první chvíli odmítnout, protože ji čeká rodinná večeře. Jejich schůzky se ovšem nemíní vzdát. Při další příležitosti se proto odhodlá a zeptá se Adama, zda by s ní ten den na expozici nezašel. „Nezašel,“ utne ji. „Protože včera skončila.“ Nakonec se přece jen usměje: „Ale za týden otevírají v Hradci novou,“ dodá a svým specifickým způsobem tak Sid pozve znovu.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Dlouhovlasá Michaela Pecháčková je jako sympatická ošetřovatelka na vrcholu blaha. Dokonce přijde za Haďákem, který přímo v zoo náhle zkolaboval, když ho dohnala jeho skrývaná minulost, a donese mu chlebíčky z oslavy, které se nemohl účastnit. Haďák ale opět nemá dobrou náladu. „Nemám chuť, já jsem se tě o nic neprosil,“ odbyde udivenou Sid. Následně ho v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, zničehonic překvapí neznámá dívka, která se mu vrhne kolem krku, a Adam je rázem jako vyměněný.

Kdo je cizí slečna, kterou Haďák s takovým nadšením vítal? Jak to, že se jí během vteřiny podařilo z mrzouta udělat rozzářené sluníčko? Je to snad Adamova bývalá láska, jež se vrátila z cest? Nebo je to pouze letitá kamarádka? Sid je z této scény, jíž byla svědkem, očividně zklamaná a zaskočená. Netuší, co si o tom má myslet. Nezbývá jí než vyčkat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.