Haďák pozve Sid na rande. Nakonec ale odejde s neznámou slečnou

ZOO (37) – Na tebe dobrý

Šimon Bilina se konečně rozhoupe a coby Adam pozve krásnou Sid na schůzku. V oblíbeném rodinném seriálu překvapivě sebere odvahu a nabídne jí návštěvu tamní výstavy. Jejich dostaveníčko ale nakonec nedopadne a Adam navíc odejde ze zoo v doprovodu cizí dívky. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak se jindy mrzutý Haďák rozzáří, když ji spatří.

Vztah Sid a Haďáka pokročí do další fáze. Ačkoliv je obtížné s rezervovaným ošetřovatelem hadů vyjít, natož dostat se mu víc pod kůži, vypadá to, že se to tvrdohlavé Sid povedlo. Již v minulosti dala Adamovi v podání herce Šimona Biliny svůj zájem jednoznačně najevo, on s ní ale být nechtěl. Nyní otočí, osmělí se a pozve půvabnou dívku na výstavu.

Křehká Sid ho musí v první chvíli odmítnout, protože ji čeká rodinná večeře. Jejich schůzky se ovšem nemíní vzdát. Při další příležitosti se proto odhodlá a zeptá se Adama, zda by s ní ten den na expozici nezašel. „Nezašel,“ utne ji. „Protože včera skončila.“ Nakonec se přece jen usměje: „Ale za týden otevírají v Hradci novou,“ dodá a svým specifickým způsobem tak Sid pozve znovu.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Dlouhovlasá Michaela Pecháčková je jako sympatická ošetřovatelka na vrcholu blaha. Dokonce přijde za Haďákem, který přímo v zoo náhle zkolaboval, když ho dohnala jeho skrývaná minulost, a donese mu chlebíčky z oslavy, které se nemohl účastnit. Haďák ale opět nemá dobrou náladu. „Nemám chuť, já jsem se tě o nic neprosil,“ odbyde udivenou Sid. Následně ho v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, zničehonic překvapí neznámá dívka, která se mu vrhne kolem krku, a Adam je rázem jako vyměněný.

Kdo je cizí slečna, kterou Haďák s takovým nadšením vítal? Jak to, že se jí během vteřiny podařilo z mrzouta udělat rozzářené sluníčko? Je to snad Adamova bývalá láska, jež se vrátila z cest? Nebo je to pouze letitá kamarádka? Sid je z této scény, jíž byla svědkem, očividně zklamaná a zaskočená. Netuší, co si o tom má myslet. Nezbývá jí než vyčkat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.