Jaký bude rok 2023 pro všechny Panny? Velmi nadějný, mohou dokázat velké věci

Po předchozích přelomových letech 2020 až 2022 je před námi náročný rok 2023. Budeme se v něm vyrovnávat se změnami, které nás v minulosti zasáhly a kterým není ještě konec. Možná se ale staneme duchovnějšími i moudřejšími a také oceníme sílu lásky. Jak se v roce 2023 bude dařit pilnému a pečlivému znamení Panny?

Panny mohly z uplynulých náročných let vyjít velmi posílené, začaly něco nového, co se ukázalo pro jejich život jako zásadní. Podařilo se jim dořešit i některé problémy v osobním životě. Jaký bude pro ně rok 2023?

Nejpříznivější zprávou pro všechny Panny je vstup planety štěstí Jupiter do spřízněného znamení Býka 16. května 2023. Ta jim přinese nové příležitosti, zdroje i touhu po rozptýlení. Nadělí jim přirozenou schopnost správného a užitečného vynakládání peněz a materiálních zdrojů, které budou umět i využít. Letos by to mohlo být na vzdělávání, poznávání i osvojování si nových dovedností a cestování. Ty Panny, které studují, dokážou získat i nejvyšší vzdělání a těm, které vedou nějaké soudní spory, se je podaří dotáhnout do zdárného konce. Panny se pod vlivem Jupitera v Býku mohou stát tolerantnějšími a velkorysejšími. Přibližně na jeden rok zapomenou na svou pověstnou úzkoprsost a typickou kritičnost.

Pozitivní vliv planety Uran zajistí Pannám narozeným ve třetí dekádě znamení pokrokové myšlení, zájem o nové metody výuky. Možná nadělí i „toulavé boty“, potřebu nových podnětů a dobrodružství. Hvězdy jim nabízí i velký dar. Obdaří je tvůrčími schopnostmi, které se mohou projevit několika způsoby – uměleckou činností, intenzivními milostnými vztahy nebo tyto Panny budou mít velkou šanci uplatnit zděděné talenty po svých předcích. Dostaví se nebeská inspirace, náhlé zjištění, že jejich děti umějí projevit silnou vůli, talent či dokonce geniální vlohy.

V čem se Pannám může dařit o něco hůře, mohou být jejich partnerské vztahy. Zde se na jaře začnou objevovat komplikace, překážky, nedorozumění či únava. Je možné, že Panny budou ve svém partnerství okolnostmi donucené k uplatnění co nejvyšší míry odpovědnosti a spravedlnosti. Budou nuceny ke svědomité součinnosti i ve svých obchodních vztazích. Ke spolupráci by si měly vybírat jen prověřené a důvěryhodné smluvní partnery, jinak  by se mohly dočkat zklamání a v horším případě i zrady. Do jejich života mohou zasáhnout i chladní a bezcitní lidé. Napjatý vliv planety Saturn ze znamení Ryb sice během roku poleví, protože Saturn se navrátí do Vodnáře, ale v příštím roce se v Rybách usídlí definitivně a žádná Panna již jeho přísnému dohledu neunikne. Je tedy užitečné se na jeho lekci připravit už letos.

V čem se bude Pannám dařit nejvíce?

Panny by se v roce 2023 mohly trochu uvolnit, více cestovat a bavit se. Třeba nebudou muset tak pracovat nebo se samy rozhodnou, že stojí žít i pro jiná vzrušení, než které jim dopřává uspokojení z dobře odvedené práce. Dařit se jim bude ve studiu a soudních sporech.

Kde na Panny číhá nebezpečí?

Ve vytváření „vzdušných zámků“ ve svém partnerství. Rozhodně by se svým bližním měli věnovat více, než tomu bylo v minulých letech. Je totiž možné, že pohár trpělivosti, pochopení a empatie druhých přeteče a milé Panny opustí nebo postaví před nepříjemné bilancování. Nebezpečí, zejména na jaře roku 2023, spočívá i v nerozumné volbě obchodních partnerů.

Co mohou Panny v roce 2023 nejvíce vylepšit?

Svoji psychiku. Panny mohou být z převratných událostí minulých let unavené a jelikož patří mezi křehčí znamení, jejich duše trpí. Měly by více odpočívat, věnovat svůj čas i svým partnerům a doma opakovat, jak druhé milují a obdivují.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Panny se konečně uvolní, vyrazí za zábavou a přestanou druhé neustále kritizovat.
  • Největší riziko roku: Je možné, že nepochopí, že příležitosti, které jim nebesa nadělila, neslouží jen k jejich prospěchu a zapomenou na druhé.

Jaký bude rok 2023 pro všechna znamení?

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky jaro Saturn partnerství Uran vztah Jupiter soudní spor Panna horoskopy 2023 rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.