Jaký bude rok 2023 pro všechny Kozorohy? Mohou se bláznivě zamilovat a konečně žít

Po předchozích přelomových letech 2020 až 2022 je před námi náročný rok 2023. Budeme se v něm vyrovnávat se změnami, které nás v minulosti zasáhly a kterým ještě není konec. Možná se ale staneme duchovnějšími i moudřejšími a také oceníme sílu lásky. Jak se v roce 2023 bude dařit největším pracantům zvěrokruhu – znamení Kozoroha?

Rok 2022 byl pro Kozorohy velmi rozmanitým rokem, kdy do jejich osudů a životních příběhů byly zapojeny prakticky všechny pomalé planety, které řídí běh významných událostí. Z těchto velkých tranzitů v roce 2023 bude přetrvávat vliv planety Neptun ze znamení Ryb, která bude nadále povzbuzovat intuitivní vnímání a představivost Kozorohů. Od 16. května 2023 se Kozorozi nově zbaví únavy z námahy či požadavků rodiny a svého blízkého okolí. Měli by se také postupně vyrovnat se všemi nečekanými výdaji na domov a bydlení.

Planeta Saturn začátkem března opouští znamení Vodnáře a spolu s ní budou ze života Kozorohů odcházet rychlé a nepříjemné změny i nutnost se přizpůsobovat zvratům zejména v oblasti financí, hmotného majetku a postavení v práci. Přesun planety Saturn do znamení Ryb Kozorohům přinese také intelektuální kázeň a pragmatismus v jejich myšlení a komunikaci. Přihraje jim i nějaké zajímavé možnosti v oblasti vlastního vzdělávání.

To nejlepší, co Kozorohy v roce 2023 potká, bude vstup planety štěstí Jupiter do spřízněného znamení Býka, která odtud bude posilovat jejich sílu, vitalitu, energii a kreativitu. Přinese jim i pár příležitostí k rozptýlení v podobě flirtů a společenské zábavy. Někteří Kozorozi se bláznivě zamilují a konečně se uvolní. Poslední dobrou zprávou pro ně je, že alespoň na čas opustí jejich znamení Pluto, které po dlouhá léta vnášelo do jejich životů zásadní a nezvratné změny. Zcela je přetvořilo, zocelilo a jednou provždy připravilo na všechny možné společenské změny i soukromé vichřice. Pluto znamení Kozoroha definitivně opouští až v příštím roce, ale i letos se bude Kozorohům dýchat o dost svobodněji.

V čem se bude Kozorohům dařit nejvíce?

Kozorozi si konečně začnou dělat radost. I oni se trochu uvolní a pustí si štěstí a optimismus do života. Možná zplodí potomka, založí rodinu nebo jen začnou podnikat v něčem, co je doopravdy baví. Možná na chvíli zapomenou na neradostnou dřinu a povinnosti.

Kde na Kozorohy číhá nebezpečí?

Ve vlastním strachu a černých scénářích, že by se něco zase mohlo zvrtnout. Povahu Kozorohů předělat nelze, vždy se budou něčeho obávat, ale pro tentokrát by mohli na strach a opatrnost zapomenout. Nebesa Kozorohům přejí a zejména v druhé polovině roku by jim mohli důvěřovat, že to s nimi myslí dobře.

Co mohou Kozorozi v roce 2023 nejvíce vylepšit?

Vlastní víru v sebe a své komunikační schopnosti. Vhodnými slovy a uvážlivými činy mohou smiřovat nesmiřitelné tábory, spojovat nespojitelné.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Opustí je strach, obavy o hmotné jistoty a s vírou v sebe vykročí do budoucnosti.
  • Největší riziko roku: Nemusejí využít příležitostí, které jim rok 2023 zejména ve své druhé polovině bude nabízet.

Jaký bude rok 2023 pro všechna znamení?

Horoskopy pro další znamení na rok 2023

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky rodina Saturn Pluto Neptun Jupiter roční horoskop Kozoroh horoskopy 2023 rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.