Jaký bude rok 2023 pro všechny Lvy? Mohou dosáhnout vrcholu své moci i moudrosti

Po předchozích přelomových letech 2020 až 2022 je před námi náročný rok 2023. Budeme se v něm vyrovnávat se změnami, které nás v minulosti zasáhly a kterým není ještě konec. Možná se ale staneme duchovnějšími i moudřejšími a také oceníme sílu lásky. Jak se v roce 2023 bude dařit hrdému znamení zvěrokruhu – znamení Lva?

Minulé dva roky vyzvaly na zteč královské znamení Lva, připravily pro něj náročné chvíle, postavily mu do cesty překážky a omezení, vystavily ho nečekaným změnám. Přesto mohla být pro Lvy minulá léta časem velkého vítězství, jejich odvaha a síla vůle je přenesly přes všechna úskalí.

Pro Lvy bude důležité období do 16. května roku 2023, kdy planeta štěstí Jupiter prochází pro ně spřízněným znamením Berana a poskytuje jim sílu, energii a velké příležitosti. Šance to opravdu nebudou zanedbatelné, naopak – mohou být i osudového charakteru. Pokud Lvi obstojí, hvězdy jim nabídnou moc i uznání. Nesmějí však podlehnout svodům pýchy a velikášství, měli by se pokusit vyjít se všemi lidmi kolem sebe. Po náhlém vzestupu ke slávě může totiž stejně dobře následovat rychlý pád, který hrozí ve chvíli, kdy se od nich planeta štěstí odvrátí. Jupiter se 16. května přesune do znamení Býka a pro maximalistické Lvy může připravit rozčarování a zklamání zejména v jejich kariéře. Pokud ale budou rozumní, dokážou odhadnout svoje možnosti, nebesa jim pomohou v jejich úspěšně nastartované kariéře.

Velmi dobrou zprávou je pro Lvy přesun planety překážek Saturnu z pro ně obtížného znamení Vodnáře do neutrálních Ryb. Začátkem března 2023 by se mohlo Lvům konečně ulevit od partnerských krizí a nedorozumění. Bohužel – co čert nechtěl – koncem března do znamení Vodnáře nakoukne Pluto a zejména zrozencům prvních dnů znamení Lva ukáže, co čeká všechny zástupce tohoto znamení v příštích letech. Budou pravděpodobně muset přehodnotit svůj postoj k partnerství a změnit sami sebe, aby dokázali žít se svými blízkými skutečně v souladu. Zbaví se pak konečně pocitů, že je například jejich partneři dostatečně nemilují, nerozumí jejich práci nebo je nedoceňují.

V čem se bude Lvům dařit nejvíce?

V první třetině roku mohou Lvi hodně cestovat, učit se novým dovednostem a moudrostem. Mohou úspěšně studovat. Pochopí-li, v čem se spočívá skutečná dospělost člověka (ostatně to je jejich celoživotní astrologický úkol), zbytek roku 2023 pojedou na úspěšné vlně. Zazáří ve své kariéře, ukážou světu, co doopravdy umějí. V opačném případě je může čekat i trpký pocit nenaplněných ambicí.

Kde na Lvy číhá nebezpečí?

V jejich vlastní ctižádostivosti. Kvůli své kariéře mohou zanedbávat své partnerské vztahy a náhle se mohou ocitnout i před zásadní volbou – partner, nebo práce?

Co mohou Lvi v roce 2023 nejvíce vylepšit?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Mohou se pokusit dosáhnout co nejvyššího vzdělání a postavení ve své kariéře.
  • Největší riziko roku: Zneužití své moci a přecenění sil.

Jaký bude rok 2023 pro všechna znamení?

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky Saturn Pluto kariéra Jupiter horoskopy 2023 Lev rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.