Jaký bude rok 2023 pro všechny Blížence? Splní se jim velké přání a získají nové přátele

Po předchozích přelomových letech 2020 až 2022 je před námi náročný rok 2023. Budeme se v něm vyrovnávat se změnami, které nás v minulosti zasáhly a kterým není ještě konec. Možná se ale staneme duchovnějšími i moudřejšími a také oceníme sílu lásky. Jak se v roce 2023 bude dařit největším zvědavcům zvěrokruhu – znamení Blíženců?

Minulý rok 2022 byl pro Blížence rozporuplný. Ne všechno, co chtěli, jim vyšlo. Někdy se dařilo, ale někdy se jim smůla lepila na paty. Ale těm, kteří se skutečně přičinili a neúnavně pracovali, hvězdy nadělily zaslouženou odměnu v podobě spokojenosti s vlastními schopnostmi a dovednostmi. Letos až do 16. května se bude planeta štěstí Jupiter pohybovat spřízněným znamením Berana a Blížencům v tomto čase nabídne nová přátelství, společenské kontakty, které mohou výhodně zužitkovat. Mohlo by se jim splnit i nějaké velké přání. V druhé polovině května 2023 se Jupiter přesune do znamení Býka a Blížence v jejich rozletu přibrzdí. Stanou se zádumčivějšími a hlubšími, možná i zmoudří. Naučí se chápat zákonitosti světa.

S čím se ale budou muset Blíženci více poprat, bude přesun planety Saturn do znamení Ryb. Saturn svoji „učitelskou“ lekci v tomto roce nadělí zejména zrozencům první dekády znamení a bude se týkat jejich kariéry. Je možné, že budou uvažovat o její změně nebo budou zápolit s mnoha novými překážkami, které je však mohou do budoucna posílit. Pokud zůstanou stát pevně nohama na zemi a budou pracovití i trpěliví, překonají úspěšně i tuto hvězdnou nepřízeň.

V čem se bude Blížencům dařit nejvíce?

Možná zcela netypicky pro své znamení Blíženci zvážní, objeví v sobě hlubší duchovní hodnoty a skryté životní síly. Pomocí meditace a introspektivního zkoumání se mohou dostat na stopu pravdě. V jejich životě začne hrát významnou roli intuice. Mohou se dočkat i skryté pomoci a podpory, kterou si zasloužili svými činy v minulosti.

Kde na Blížence číhá nebezpečí?

Blíženci by si měli uvědomit, že ctižádost i touha po úspěchu nejsou samoúčelné, ale člověk je má chápat jako prostředek služby společnému cíli. V roce 2023 mnozí Blíženci mohou dosáhnout významného společenského postavení či mocenské pozice, které je mohou svádět ke zneužívání. Vzhledem k nepříznivému postavení planety Saturn však na takové jednání mohu někteří Blíženci doplatit. Měli by se tedy prosazovat pomocí morální poctivosti a usilovné práce, pak je Saturn vynese do nebes.

Co mohou Blíženci v roce 2023 nejvíce vylepšit?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Mohou si ze svých nepřátel udělat přátele.
  • Největší riziko roku: Zneužití mocenského postavení je může smést z pomyslného trůnu.

Jaký bude rok 2023 pro všechna znamení?

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky Saturn Jupiter Blíženci horoskopy 2023 rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.