Jaký bude rok 2023 pro všechny Váhy? Může jim přinést velké peníze, moc i moře sexu

Po předchozích přelomových letech 2020 až 2022 je před námi náročný rok 2023. Budeme se v něm vyrovnávat se změnami, které nás v minulosti zasáhly a kterým není ještě konec. Možná se ale staneme duchovnějšími i moudřejšími a také oceníme sílu lásky. Jak se v roce 2023 bude dařit po smíru a harmonii toužícímu znamení Vah?

Předchozí rok 2022 byl pro Váhy rozdělený na několik odlišně úspěšných částí. Obecně se jim více dařilo v první třetině roku a poté na podzim. Na konci roku 2022 se Jupiter navrátil do opozičního znamení Berana a Vahám se tak mohly znovu ozvat staré problémy a nedorozumění v partnerských vztazích, které vyplývaly a nadále i vyplývat budou z konfliktu mezi jejich touhou se prosadit a zároveň být dobrými partnery. 16. května 2023 se Jupiter přesouvá do pro ně neutrálního znamení Býka a Vahám může přinést nejen zklidnění do jejich vztahů, ale i příležitosti, které je mohou vynést na samý vrchol v jejich kariéře. Měly by si jen dávat pozor na přehánění a zneužití své moci, budoucnost by je mohla vytrestat.

U zrozenců třetí dekády přetrvává transformační vliv Pluta, který se může dotknout domova Vah, jejich přístupu k přírodě, zájmu o ekologii. Možná je zasáhnou i mocenské boje v rámci rodiny nebo osob, žijících s nimi ve stejné domácnosti.

Začátkem března nakoukne nebeský přísný učitel, planeta Saturn, do znamení Ryb a zejména zrozencům první dekády postaví do cesty překážky v jejich pracovním životě. Je možné, že se dostaví problémy s podřízenými či kolegy nebo budou muset řešit zdlouhavé strukturální či organizační procesy ve své práci. Tyto Váhy by si měly dávat pozor na svoji psychiku, odpočívat, trávit více času v přírodě a dbát o správnou životosprávu.

V čem se bude Vahám dařit nejvíce?

Před Vahami se otevře velká výzva, ve které budou chtít obstát. Budou muset se naučit porozumět vlastnímu chtění, vyrovnat se s touhou po moci, velkých penězích a sexu. Ve všech těchto oblastech je bude provázet štěstí, v jejich touhách se ale skrývá i ďábelské pokušení, kterému by podlehnout neměly.

Kde na Váhy číhá nebezpečí?

V partnerské nevěře, zejména zkraje roku, budou Váhy vystaveny mnoha příležitostem, ve kterých se zhusta objeví nabídky k sexu. Pokud nechtějí svého stálého partnera opustit nebo zklamat, měly by se těmto pokušením vyhýbat. Následky nemusejí zdaleka být tak nevinné, jak by mohly na první pohled vypadat.

Co mohou Váhy v roce 2023 nejvíce vylepšit?

Svůj smysl pro organizaci a strukturu. Mohou rozvíjet i svůj obchodní talent v oblasti umění a zábavy. Budou nadále vylepšovat svoji schopnost sebevyjádření prostřednictvím politiky či vedení firem.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Naučí se vládnout, vést druhé, velet a také organizovat a prodávat.
  • Největší riziko roku: Se skrývá v jejich povaze, kvůli svému sklonu k nerozhodnosti mohou svým blízkým ublížit nebo je zklamat.

Jaký bude rok 2023 pro všechna znamení?

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky peníze moře Saturn Pluto Jupiter sex roční horoskop Váhy horoskopy 2023 rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.