Jaký bude rok 2023 pro všechny Váhy? Může jim přinést velké peníze, moc i moře sexu

Po předchozích přelomových letech 2020 až 2022 je před námi náročný rok 2023. Budeme se v něm vyrovnávat se změnami, které nás v minulosti zasáhly a kterým není ještě konec. Možná se ale staneme duchovnějšími i moudřejšími a také oceníme sílu lásky. Jak se v roce 2023 bude dařit po smíru a harmonii toužícímu znamení Vah?

Předchozí rok 2022 byl pro Váhy rozdělený na několik odlišně úspěšných částí. Obecně se jim více dařilo v první třetině roku a poté na podzim. Na konci roku 2022 se Jupiter navrátil do opozičního znamení Berana a Vahám se tak mohly znovu ozvat staré problémy a nedorozumění v partnerských vztazích, které vyplývaly a nadále i vyplývat budou z konfliktu mezi jejich touhou se prosadit a zároveň být dobrými partnery. 16. května 2023 se Jupiter přesouvá do pro ně neutrálního znamení Býka a Vahám může přinést nejen zklidnění do jejich vztahů, ale i příležitosti, které je mohou vynést na samý vrchol v jejich kariéře. Měly by si jen dávat pozor na přehánění a zneužití své moci, budoucnost by je mohla vytrestat.

U zrozenců třetí dekády přetrvává transformační vliv Pluta, který se může dotknout domova Vah, jejich přístupu k přírodě, zájmu o ekologii. Možná je zasáhnou i mocenské boje v rámci rodiny nebo osob, žijících s nimi ve stejné domácnosti.

Začátkem března nakoukne nebeský přísný učitel, planeta Saturn, do znamení Ryb a zejména zrozencům první dekády postaví do cesty překážky v jejich pracovním životě. Je možné, že se dostaví problémy s podřízenými či kolegy nebo budou muset řešit zdlouhavé strukturální či organizační procesy ve své práci. Tyto Váhy by si měly dávat pozor na svoji psychiku, odpočívat, trávit více času v přírodě a dbát o správnou životosprávu.

V čem se bude Vahám dařit nejvíce?

Před Vahami se otevře velká výzva, ve které budou chtít obstát. Budou muset se naučit porozumět vlastnímu chtění, vyrovnat se s touhou po moci, velkých penězích a sexu. Ve všech těchto oblastech je bude provázet štěstí, v jejich touhách se ale skrývá i ďábelské pokušení, kterému by podlehnout neměly.

Kde na Váhy číhá nebezpečí?

V partnerské nevěře, zejména zkraje roku, budou Váhy vystaveny mnoha příležitostem, ve kterých se zhusta objeví nabídky k sexu. Pokud nechtějí svého stálého partnera opustit nebo zklamat, měly by se těmto pokušením vyhýbat. Následky nemusejí zdaleka být tak nevinné, jak by mohly na první pohled vypadat.

Co mohou Váhy v roce 2023 nejvíce vylepšit?

Svůj smysl pro organizaci a strukturu. Mohou rozvíjet i svůj obchodní talent v oblasti umění a zábavy. Budou nadále vylepšovat svoji schopnost sebevyjádření prostřednictvím politiky či vedení firem.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Naučí se vládnout, vést druhé, velet a také organizovat a prodávat.
  • Největší riziko roku: Se skrývá v jejich povaze, kvůli svému sklonu k nerozhodnosti mohou svým blízkým ublížit nebo je zklamat.

Jaký bude rok 2023 pro všechna znamení?

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky peníze moře Saturn Pluto Jupiter sex roční horoskop Váhy horoskopy 2023 rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.