Jaký bude rok 2023 pro všechny Raky? S rozvahou mohou realizovat svoje sny a plány

Po předchozích přelomových letech 2020 až 2022 je před námi náročný rok 2023. Budeme se v něm vyrovnávat se změnami, které nás v minulosti zasáhly a kterým není ještě konec. Možná se ale staneme duchovnějšími i moudřejšími a také oceníme sílu lásky. Jak se v roce 2023 bude dařit největším romantikům zvěrokruhu – znamení Raka?

Rak patří mezi vodní znamení (stejně jako Štír a Ryby) a těm rok 2023 bude přát více až od 16. května, kdy planeta štěstí Jupiter vstoupí do spřízněného znamení Býka. V životě Raků se objeví noví přátelé nebo zajímaví lidé, kteří mohou ovlivnit jejich budoucnost. Raci budou také moci směle realizovat všechny svoje plány, sny a ideály. Pro Raky bude zajímavý i přesun planety Saturn do znamení Ryb. Je možné, že především zrozenci první dekády znamení začnou studovat, osvojovat si nové dovednosti, poznávat cizí kraje či hodně cestovat.

Jisté úskalí čeká na Raky narozené v poslední dekádě znamení, ti by se mohli potýkat s napětím v partnerských vztazích, ale díky přízni Neptunu ze znamení Ryb nic nebude tak horké, jak by to mohlo na první pohled vypadat.

Planeta Uran jim bude po celý rok nabízet samostatnost, otevřenost světu a rozvoj vnitřní nezávislosti. Je možné, že mnozí ze sebe setřesou okovy tradičních postupů a konzervativního chování či uspořádání společnosti. Podmínkou všech úspěchů tohoto roku však je, že Raci nepropadnou samolibosti, nebo se naopak nepřehrají do role obětí, budou jednat se zdravou sebedůvěrou a vírou ve své schopnosti.

V čem se bude Rakům dařit nejvíce?

Raci po celý rok 2023 budou inovativní, navážou intelektuálně podnětná přátelství. Mohou se připojit ke skupinám, které sledují humanitární nebo vědecké cíle. Překvapivé příležitosti jim nabídnou jejich přátelé anebo narazí na někoho důležitého, kterého jim do cesty přihraje sám osud. Díky přesunu planety Jupiter do znamení Býka také prožijí příliv nové energie, zlepší si svoji fyzickou kondici a mohou vylepšit image.

Kde na Raky číhá nebezpečí?

V první třetině roku by všichni Raci měli být opatrní ve svém zaměstnání. Rozhodně by nic neměli lámat přes koleno, nevyvíjet nátlak na své kolegy a už vůbec ne na své nadřízené. Je možné, že je čekají nějaké restrukturalizace nebo se dostaví nový šéf a Raci budou muset ukázat, co umějí. Měli by stát nohama pevně na zemi a nefantazírovat. Začátek roku po nich vyžaduje pracovní kázeň a rozvahu.

Co mohou Raci v roce 2023 nejvíce vylepšit?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Pokud Raci budou chtít, svojí koncentrací, rozvahou a organizačním talentem dosáhnou svých cílů.
  • Největší riziko roku: Představa, kterou Raci o sobě mají, může být nerealistická a přehnaná.

Jaký bude rok 2023 pro všechna znamení?

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky Saturn Uran Neptun Jupiter Štír Rak horoskopy 2023 rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.