Jaký bude rok 2023 pro všechny Berany? Čeká je vynikající první polovina roku

Po předchozích přelomových letech 2020 až 2022 je před námi náročný rok 2023. Budeme se v něm vyrovnávat se změnami, které nás v minulosti zasáhly a kterým není ještě konec. Možná se ale staneme duchovnějšími i moudřejšími a také oceníme sílu lásky. Jak se v roce 2023 bude dařit věčným bojovníkům zvěrokruhu – znamení Berana?

Nejlepší zprávou pro všechny Berany je, že v první části roku 2023 se bude v jejich znamení pohybovat největší dobroděj astrologického nebe – planeta Jupiter, a ta jim nabídne šťastné příležitosti, nové šance a také patřičné sebevědomí, aby mohli uskutečnit vše, co si předsevzali. Tato pro ně příznivá situace potrvá až do 16. května, kdy se Jupiter přesouvá do znamení Býka a začne svou přízní oblažovat zejména zemská znamení.

Saturn, přísný planetární učitel, 7. března vstoupí do znamení Ryb. Tato změna Beranům pomůže v pochopení vlastních omezení a povede k jejich zmoudření. Naučí je pohlížet na své soukromé i světové události z objektivního hlediska. 23. března 2023 se na hvězdném nebi přihodí další významná změna, která Berany zasáhne. Pluto přibližně na tři měsíce nakoukne do spřízněného znamení Vodnáře, což Beranům může přinést opravdu velkou úlevu, zejména těm, kteří se narodili v první dekádě znamení. Bezmoc a beznaděj se promění ve víru a naději. Vláda jejich věcí se navrátí do jejich rukou.

V čem se bude Beranům dařit nejvíce?

Až do 16. května Berani mohou počítat s přízní Jupitera, mohou se uzdravit, zkrásnět, zdokonalit ve všem, v čem budou chtít. Potvrdí si vlastní jedinečnost a výjimečnost. V druhé polovině roku postupně vylepší i své bankovní konto. Získají materiální jistotu.

Kde na Berany číhá nebezpečí?

V ukvapenosti. Občas se jim může stát, že rychleji mluví, než myslí. Štěstí jim v jejich finančních záležitostech sice bude přát, ale riskantním investicím a operacím by se určitě měli vyhýbat a vše si pečlivě prověřit. Také v druhé polovině roku by neměli riskovat a snažit se přizpůsobit vnějším změnám.

Co mohou Berani v roce 2023 nejvíce vylepšit?

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Získají stabilní a jisté peníze nebo dobře investují.
  • Největší riziko roku: Neochota se přizpůsobit změnám a vnějším okolnostem.

Jaký bude rok 2023 pro všechna znamení?

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky Saturn Pluto Jupiter Beran horoskopy 2023 rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.