Jaký bude rok 2023 pro všechny Štíry? Mohou se vdát či oženit, radost zažijí se svými dětmi

Po předchozích přelomových letech 2020 až 2022 je před námi náročný rok 2023. Budeme se v něm vyrovnávat se změnami, které nás v minulosti zasáhly a kterým ještě není konec. Možná se ale staneme duchovnějšími i moudřejšími a také oceníme sílu lásky. Jak se v roce 2023 bude dařit intenzivnímu a šlechetnému znamení Štíra?

Prakticky všechny pomalé planety, které určují velké životní příběhy, ke Slunci Štírů zaujímají tzv. hlavní aspekty – příznivé i nepříznivé. A přesně v tomto duchu budou ovlivňovat životy Štírů po celý rok 2023.

Pro všechny Štíry bude tento rok časem změn a zvratů, pestrým tokem dějů a událostí. Některé z nich jim přinesou hlubokou úlevu, jiné vnesou nové napětí. Přesto můžeme všechny Štíry uklidnit, největší životní kotrmelce, které je potkaly v minulých dvou až třech letech, jsou za nimi.

Planeta štěstí Jupiter se od 16. května bude pohybovat v opozičním znamení Býka. Je možné, že postupně všechny Štíry zasáhne vlna přitažlivosti k opačnému pohlaví. Mohou vyhledávat a prožívat i mnohočetná partnerství. Od svých stálých partnerů pak mohou vyžadovat či očekávat toleranci, tzn. že jim jejich další vztahy prominou. Ukáže se teprve v budoucnosti, jak moc napínali trpělivost svých blízkých.

Tento aspekt se však týká i obchodních vztahů, kde může působit i poměrně nebezpečně. Štíři by tedy obzvláště v druhé polovině roku měli být ke svým obchodním partnerům sice upřímní a čestní, ale na druhou stranu si dávat dobrý pozor, aby nesedli na lep vychytralým šarlatánům a fantastům. Štíři sice nejsou naivní ani náhodou a jejich neomylný instinkt je bezpečně provede všemi nástrahami, ale přesto by si měli všechny obchodní smlouvy a transakce důkladně prověřit.

Planeta překážek a omezení Saturn připravila Štírům v minulosti problémy v rodinném prostředí. Začátkem března se přísný učitel Saturn přesunuje do pro ně o hodně příznivějšího znamení Ryb, a tak se Štírům uleví nejen od všech domácích trablů, ale navíc budou odměněni v podobě zaslouženého úspěchu v oblasti podnikání a různých koníčků. Mnozí Štíři mohou získat významné postavení prostřednictvím nějakého uměleckého projevu. Jako možnost jejich tvůrčího sebevyjádření se před nimi může otevřít cesta do politiky nebo vedení firem. Radost a úspěch budou zažívat se svými dětmi.

V čem se bude Štírům dařit nejvíce?

Štíři by si mohli udělat jasno ve svých partnerských vztazích. Třeba si konečně uvědomí, koho ve svém životě opravdu chtějí a koho opustí. Možná si také uvědomí, kde jsou jejich osobní hranice a kde začíná už prostor partnera. Někteří z nich se mohou v roce 2023 dokonce vdát nebo oženit.

Kde na Štíry číhá nebezpečí?

Překvapivě v naivitě a důvěře, se kterou někomu nespolehlivému do rukou svěří své obchodní záležitosti. Štíři, kteří se narodili ve druhé dekádě znamení, by navíc mohli utrpět ztráty v důsledku své neochoty kooperace v právních procesech.

Co mohou Štíři v roce 2023 nejvíce vylepšit?

Svoji schopnost soustředěně, organizovaně a strukturovaně pracovat na úkolu, který je skutečně baví a který jim v budoucnosti může přinést hodně radosti. Velmi mohou zlepšit vztahy se svými dětmi, něco důležitého je naučit nebo se přiučit od nich.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Dokáže zvládnout sám sebe, svoje výkyvy nálad a proměny názorů i postojů.
  • Největší riziko roku: Nejistota, která může vyplývat z nevypočitatelného jednání jejich partnerů.

Jaký bude rok 2023 pro všechna znamení?

Horoskopy pro další znamení na rok 2023

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky Saturn vztah Jupiter Štír roční horoskop horoskopy 2023 Štír rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.