Jaký bude rok 2023 pro všechny Střelce? Radost, optimismus a dobrodružství je neopustí

Po předchozích přelomových letech 2020 až 2022 je před námi náročný rok 2023. Budeme se v něm vyrovnávat se změnami, které nás v minulosti zasáhly a kterým ještě není konec. Možná se ale staneme duchovnějšími i moudřejšími a také oceníme sílu lásky. Jak se v roce 2023 bude dařit věčným optimistům zvěrokruhu – znamení Střelce?

Rok 2022 byl pro Střelce rozdělený na dvě části, ta první byla pro ně obtížnější, ta druhá je odměnila za jejich píli i úsilí a ukázala jim, že svět je báječné místo pro žití. Ty šťastnější tendence budou pokračovat i v první třetině roku 2023. Střelci v ní pocítí úlevu, zájem o život a o všechny jeho kreativní stránky. Mohou flirtovat, radovat se i hodně cestovat. A to se všem Střelcům tuze líbí. 16. května 2023 se planeta štěstí přesune do znamení Býka a pro Střelce si připraví prostor pro zlepšení jejich fyzické i psychické kondice. Mnozí z nich začnou sportovat, vrhnou se na zdravý životní styl a budou ještě více času trávit v přírodě.

Začátkem března však planeta překážek vstoupí do – pro Střelce nepříznivého – znamení Ryb a zrozencům první dekády znamení připraví malou ochutnávku dnů příštích. Střelci pod vlivem Saturnu budou muset vyřešit své domácí záležitosti, vybudovat nový domov nebo ve své rodinné historii urovnat nějaké letité spory. Někteří Střelci na sebe převezmou v rámci rodiny větší zodpovědnost, mohou se vyskytnout i spory mezi rodiči a dětmi.

V čem se bude Střelcům dařit nejvíce?

V první třetině roku zejména v milostných dobrodružstvích. Nezadaní Střelci se mohou seznámit s někým zcela vzrušujícím a inspirujícím, kdo jim může změnit život. Ti, kteří žijí ve stálých vztazích, mohou svůj partnerský a hlavně milostný život velmi oživit. Ve druhé polovině roku 2023 se na Střelce usměje štěstí v jejich zaměstnání, bude se jim skvěle spolupracovat s jejich kolegy i kolegyněmi. Najdou uspokojení i v obyčejných věcech a tuzemských krásách.

Kde na Střelce číhá nebezpečí?

V jejich často neuspořádaném rodinném životě. Postupně všichni Střelci si během následujících dvou až tří let budou muset dát do pořádku své rodinné vztahy. Nejlepší pro ně bude, když začnou hned, protože tak se mohou vyhnout případným domácím krizím.

Co mohou Střelci v roce 2023 nejvíce vylepšit?

Střelci po náročných předchozích letech mají šanci skvěle zregenerovat své fyzické i duševní síly. Pokud dodrží alespoň elementární disciplínu, což je v jejich případech občas velmi těžké, mohou se vyléčit i z dlouhodobějších zdravotních problémů.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Radost a optimismus je neopustí ani v tomto roce.
  • Největší riziko roku: Pokud Střelci podnikají v nemovitostech, stavebnictví, zemědělství nebo ve výrobě produktů pro domácnost, měli by si dávat pozor na nedorozumění se svými obchodními partnery a všechny dohody si písemně potvrdit.

Jaký bude rok 2023 pro všechna znamení?

Horoskopy pro další znamení na rok 2023

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky dobrodružství Saturn vztah optimismus roční horoskop Střelec horoskopy 2023 rok 2023 Střelec

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.