Jaký bude rok 2023 pro všechny Ryby? Mohou získat velké peníze a splnit si dávné sny

Po předchozích přelomových letech 2020 až 2022 je před námi náročný rok 2023. Budeme se v něm vyrovnávat se změnami, které nás v minulosti zasáhly a kterým ještě není konec. Možná se ale staneme duchovnějšími i moudřejšími a také oceníme sílu lásky. Jak se v roce 2023 bude dařit největším snílkům zvěrokruhu – znamení Ryb?

Minulý rok 2022 mohl být pro mnoho zrozenců znamení Ryb zcela nezapomenutelným rokem. Největší dobroděj astrologického nebe – planeta Jupiter – procházela jejich znamením po většinu uplynulého roku a nedovolila, aby se jejím chráněncům stalo cokoliv dramaticky neblahého.

Rok 2023 přinese nové šance všem znamením zvěrokruhu:

Ve znamení Ryb se dlouhodobě pohybuje planeta Neptun, která jim i vládne. Lze tedy předpokládat, že i v roce 2023 nad nimi bude držet svá ochranná křídla. Nadělí jim navíc skvělou intuici, kreativitu, fantazii a schopnost plnit si své sny. „Věř a víra tvá tě uzdraví,“ pokud toto pravidlo bude znamení Ryb dodržovat i v roce 2023, zvládne i lekce, které jim na tento rok připravuje planeta Saturn. Začátkem března totiž vstoupí do jejich znamení a svým přísným vlivem zasáhne zejména zrozence první dekády znamení. Donutí je se ukáznit, soustředit na své cíle, přinutí je k pilné práci na sobě i na své kariéře. Od 16. května jim na pomoc přispěchá Jupiter ze znamení Býka, takže se milé Ryby nemusejí zas tak ničeho obávat a zbytečně si nemalovat čerty na zeď.

V tomto roce, obzvláště od jeho druhé třetiny, si Ryby budou moci vylepšit své vzdělání, osvojit nové poznatky, cestovat. Skvěle se uplatní ve všech oborech, které souvisejí s komunikací, psaním, žurnalistikou a učením.

V čem se bude Rybám dařit nejvíce?

V první třetině roku mohou Ryby vylepšit své bankovní konto, možná najdou i nový zdroj peněz. Neměly by však příliš utrácet a myslet i na zadní kolečka. Další část roku se ponese v duchu mentálního pohybu Ryb, mohou se naučit mnoho nových věcí, které v budoucnosti zužitkují. Štěstí jim bude přát na krátkých cestách.

Kde na Ryby číhá nebezpečí?

V touze po změně. Je totiž možné, že obzvláště Ryby, které se narodily ve druhém dekanu znamení, budou poháněny touhou po nových zážitcích a podnětech. Měly by své záležitosti řešit v klidu a s rozvahou, nepálit za sebou mosty zbytečně brzy. Na druhou stranu určitá míra zdravého riskování se jim v tomto roce vyplatí.

Co mohou Ryby v roce 2023 nejvíce vylepšit?

Ryby v roce 2023 mohou začít pracovat na svém sebevědomí i sebehodnocení. Neměly by se zbytečně podceňovat, ale ani přeceňovat. Mohou tak na sebe převzít zodpovědnost i za druhé a zabojovat i za jejich práva.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Naučí se vytrvalosti, ta Rybám občas velmi chybí.
  • Největší riziko roku: Při neúspěchu nebo velké námaze by si Ryby měly dávat pozor na svoji psychiku a nepropadat se do depresivních stavů. Musejí věřit sobě i vesmíru, že pro ně pracuje.

Jaký bude rok 2023 pro všechna znamení?

Horoskopy pro další znamení na rok 2023 najdete ZDE

Zdroj: Autorský text a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky peníze ryby Saturn Neptun Jupiter roční horoskop horoskopy 2023 Ryby rok 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.