Jaký bude rok 2023 pro všechny Vodnáře? Mohou vstoupit do manželství i využít svůj důvtip

Po předchozích přelomových letech 2020 až 2022 je před námi náročný rok 2023. Budeme se v něm vyrovnávat se změnami, které nás v minulosti zasáhly a kterým ještě není konec. Možná se ale staneme duchovnějšími i moudřejšími a také oceníme sílu lásky. Jak se v roce 2023 bude dařit největším individualistům zvěrokruhu – znamení Vodnáře?

Planeta Saturn se v minulých přibližně třech letech pohybovala znamením Vodnáře a zasáhla je svým silně omezujícím vlivem. Všichni Vodnáři si uvědomili cenu svobody, museli se potýkat s přílivem úkolů, které vyžadovaly jejich zvýšenou zodpovědnost a vytrvalost. Odměnou jim mohlo být zjištění, že obtížné povinnosti zvládli a vlastním přičiněním jsou schopní dosáhnout moci, uznání i vlastní spokojenosti. Dobrou zprávou pro všechny Vodnáře je, že začátkem března 2023 přísný učitel Saturn se přesune do znamení Ryb a spolu s tím se Vodnářům znatelně uleví. Budou se sice učit hospodařit se svými zdroji, ale tyto lekce již nebudou pro Vodnáře tak náročné jako ty v minulosti.

V první třetině roku jim navíc vydatně pomůže dobroděj astrologického nebe – planeta Jupiter. Ze znamení Berana jim bude posílat dostatek skvělých a originálních nápadů, které jim mohou pomoci zejména v jejich kariéře. 16. května 2023 se však Jupiter přesouvá do znamení Býka, pro Vodnáře to bude znamenat nějaké komplikace v jejich domácím prostředí. Je možné, že se někteří Vodnáři rozhodnout přestěhovat nebo najít pro sebe a svoji rodinu nějaké vhodnější místo k životu. Může se dokonce změnit i jejich status quo – mnozí Vodnáři mohou vstoupit do manželství, jiným se náhle rozpadnou i dlouhodobá partnerství. Zrozenci třetí dekády navíc musejí počítat s poměrně nevypočitatelným vlivem planety revolučních změn Uranu. Ta do jejich životů může vnést nepředpokládané možnosti a příležitosti, které sice na první pohled se jim nemusejí líbit, ale v konečném výsledku jim velmi prospějí.

Nějaké dobré zprávy? Uran je vládce znamení Vodnáře, takže všechny náhlé zvraty, které svým zrozencům připraví, dokážou Vodnáři díky své důvtipnosti, originálnímu myšlení nakonec skvěle využít.

V čem se bude Vodnářům dařit nejvíce?

Vodnáři by se v tomto roce mohli usadit, najít své stálé místo vedle někoho, koho si váží a milují ho. Ti kteří touží po novém bydlení, mohou uspět díky nějakému netradičnímu či alternativnímu řešení. V první třetině roku mohu výrazně vylepšit svoji komunikaci, budou se učit nové věci, osvojovat si nové poznatky. Pokud jsou rozhádaní se svými sourozenci nebo sousedy, najdou cestu ke smíření.

Kde na Vodnáře číhá nebezpečí?

V jejich sklonu k extrémům a vnitřním rozporům. Vodnáři v minulých třech letech pod vlivem Saturnu dozráli, měli by tedy vědět, co od života chtějí a kam směřují. Přesně těmito poznatky, ke kterým dospěli, budou pro ně tou správnou navigací v moři jejich zmatků a chaosu.

Co mohou Vodnáři v roce 2023 nejvíce vylepšit?

Svoje materiální zázemí. Mají šanci postupně zrevidovat své zdroje i výdaje a zvolit optimální způsob financování svého života.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Schopnost se otevřít světu těch druhých, štěstí najít i v partnerství.
  • Největší riziko roku: Možnost, že podlehnou svým vnitřním zmatkům a zvolí obrannou strategii útěku.

Jaký bude rok 2023 pro všechna znamení?

Horoskopy pro další znamení na rok 2023

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.