Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 2. 8. 2024

Blíženci 2. 8. 2024

Blíženci, možná vás dnes celková energie docela vyburcuje. Slovo „vzrušení“ je možná příliš lehké. Oblečte si brnění a připravte se na boj. Ostatní se možná budou krčit, když uvidí, co se venku děje, ale vy se budete chtít vrhnout do boje. Silné emoce jsou zbraněmi dne. Všichni vědí, že v tomto oddělení máte silný arzenál.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vášeň je slovo, které často slýcháte, ale máte tendenci ho odsouvat do pozadí, protože vás děsí. Dnes však možná zjistíte, že pokud nedáte průchod svým skutečným pocitům, někdo z vašich blízkých to udělá. Nemusí se tak stát na nejlepším místě nebo ve společnosti, kterou byste si normálně vybrali. Buďte si tedy velmi dobře vědomi toho, že máte na výběr.

Práce

Dostáváte se do obtížného konfliktu jak uvnitř sebe, tak s okolím a lidmi kolem vás. Cítíte stres ze všech stran, a to vám ztěžuje učinit rozumné rozhodnutí, tak to nedělejte. Velké záležitosti odložte na později.

Peníze

Pokud hledáte novou práci, je nejvyšší čas oprášit životopis a začít ho rozesílat. Pokud jste u svého současného zaměstnavatele usilovali o povýšení nebo jen o lepší balíček výhod, vytvořte si papírovou stopu dokumentující výhody, které jste firmě poskytli. Pak požádejte o schůzku nebo se zúčastněte pohovoru. Je skvělý čas být sám sebou.

Zdraví

Možná si dnes večer budete chtít vzít lahvičku s levandulovou bylinnou esencí a dopřát si horkou parní lázeň v pohodlí domova. Vzhledem k současnému postavení nebeských těles budete jistě pociťovat jistý druh přetížení, pokud jde o vaše emocionální vnitřní jádro. Vyživte tuto nehmotnou část sebe sama léčivými vlastnostmi levandule. Pokud se dostanete včas do postele, je pravděpodobné, že po takové kúře budete mít hluboce klidný spánek.

Přečtěte si také