Denní horoskop BÝKA na 16. 7. 2024

Býk 16. 7. 2024

Ačkoli jste obvykle společenský člověk, který se nejlépe cítí ve společnosti ostatních, dnes můžete chtít být raději sami. Můžete se cítit trochu pod psa nebo vás mohou stresovat starosti spojené s prací. Pravděpodobně si potřebujete odpočinout, ale možná by vám také prospěla procházka, která by odbourala napětí, rozproudila endorfiny a pomohla vám cítit se opět sami sebou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie vám může pomoci uvědomit si, že když vám někdo blízký řekne, že vás miluje, myslí to opravdu vážně. Možná jste si mysleli, že to jen říkají, a nějak jste nemohli uvěřit, že by to mohla být opravdu pravda. Nicméně se jim nakonec podaří vás přesvědčit a všechna podezření, nejistoty a záchvaty zbožného přání nahradí jistota.

Práce

Zpočátku vás může nová informace, která se k vám dostane, spíše rozrušit. Později však zjistíte, že tato nová informace je vlastně přesně to, co potřebujete, abyste se zvedli a vydali se správným směrem.

Peníze

Tento týden jste přímo v centru dění díky aspektům v oblastech domova, vnitřních pocitů a osobního vyjádření. Mění se způsob, jakým vás ostatní vnímají. Vystupte a ukažte jim, jak chcete být vnímáni.

Zdraví

Pozor na pokušení to dnes přehnat. Tento měsíc se cvičíte v dodržování svých zdravotních hranic. Zdraví je do značné míry závislé na spánku (dodržujte půlnoc) a pravidelné zdravé stravě. Snažte se hlídat si spánek stejně jako pramen mládí, může to být klidně totéž. Váš spánek ovlivňuje váš postoj a říká se, že postoj je všechno. (Postoj je také snídaně: voda, čerstvé ovoce a celozrnný toast je skvělý postoj.)

Přečtěte si také