Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 25. 9. 2024

Blíženci 25. 9. 2024

Blíženci, toto bude vhodná doba pro získání globálního pohledu na věc. Využijte současných planetárních aspektů a přečtěte si nějakou knihu o duchovnu nebo cestování. Pokud toužíte po dlouhé cestě, nebuďte překvapeni, když vás vaše práce vyšle na dobrodružnou výpravu, i když to není součástí vaší pracovní rutiny. Neváhejte. Běžte se nadýchat čerstvého vzduchu na nové místo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lidé vám vyčítají, že nejste skutečně romantičtí. Dnešek však ukazuje, že se cítíte romanticky naladěni, zejména vůči určité osobě. Jen to dáváte najevo zvláštním způsobem. Místo toho, abyste byli přímí a řekli, co cítíte, ignorujete je. To vám ale nepomůže, ledaže byste ovládali telepatii.

Práce

Začne se vám dařit, když dokážete spojit starou dobrou píli a praktická řešení se smyslem pro dramatičnost. Nebojte se dnes troubit nahlas, aby si vaší práce všiml někdo jiný.

Peníze

Máte určité problémy, pokud jde o váš domácí život a vnitřní emoce. Možná se obáváte, zda si nyní budete moci dovolit svůj životní styl nebo si dokonce udržet svůj domov. Díky harmonickému vesmíru však budete schopni refinancovat, získat další finanční prostředky nebo požádat o půjčku, pokud to budete potřebovat. Je to šťastná doba, tak se neostýchejte.

Zdraví

Vždycky rádi opustíte staré a začnete znovu, ale někdy se vyplatí držet se zaběhnutých postupů. Máte nějakou zdravotní rutinu? Je to pro vás důležitá disciplína, kterou byste měli dodržovat, protože máte přirozený sklon snít o budoucnosti a zapomínat na přítomnost. V přítomnosti musíte dbát na přiměřené podávání zdravé stravy a dostatek vody. Pokud už nežijete s maminkou, je vaše zdraví jen na vás.

Přečtěte si také