Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 26. 9. 2024

Blíženci 26. 9. 2024

Blíženci, dnes se můžete cítit mimořádně vášnivě, a tak se nedivte, když budete zacházet do extrémů ještě více než obvykle. Ve vašem nitru se skrývá agresivita, která vám pomáhá mít každou situaci pod kontrolou. Nezapomeňte, že musíte být připraveni přijmout vše, co rozdáváte. V každém se skrývá bojovný instinkt, který se v takový den pravděpodobně objeví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne vám umožní přístup k té části mozkových obvodů, která souvisí s vášní, dobrodružstvím, riskováním a divokými skoky do neznáma. Pokud jste zjistili, že se vaše mysl odklání od povinností a obchází možnost schůzky s určitou osobou, jděte do toho. Neodkládejte to ani o chvíli déle. Prostě to udělejte hned.

Práce

Nedovolte, aby vás ranní agresivní přístup po zbytek dne vyčerpal. Neberte lidi příliš vážně. Váš čas přijde odpoledne, kdy se budete cítit mnohem pevněji na zemi a jistěji v tom, kde jste a kam směřujete.

Peníze

Máte určité problémy, pokud jde o váš domácí život a vnitřní emoce. Možná se obáváte, zda si nyní budete moci dovolit svůj životní styl nebo si dokonce udržet svůj domov. Díky harmonickému vesmíru však budete schopni refinancovat, získat další finanční prostředky nebo požádat o půjčku, pokud to budete potřebovat. Je to šťastná doba, tak se neostýchejte.

Zdraví

Bohužel pro některé z nás je známo, že konzumace černého čaje a kávy oslabuje náš zrak. Chcete-li v tomto období posílit svůj zrak, užívejte čaj připravený z byliny známé jako oční světlík. Beta karoten se nachází v potravinách, jako je mrkev, meruňky a meloun, játra přeměňují toto barvivo na vitamin A, který je pro noční vidění velmi užitečný. Pečujte o své oči a vytvořte si přesnější vizi budoucnosti.

Přečtěte si také