Denní horoskop KOZOROHA na 16. 10. 2024

Kozoroh 16. 10. 2024

Láska, kterou dnes cítíte ke každému, přitahuje na vaši oběžnou dráhu nové lidi. Jste zamilovaní do všech, dokonce i do lidí, které jste včera nemohli vystát. Pokud pracujete v oblasti prodeje nebo v oboru, který vás přivádí do kontaktu s mnoha lidmi, můžete očekávat mimořádný úspěch. Lidé udělají cokoli a zaplatí jakoukoli částku, aby se s vámi spojili. To platí i pro váš osobní život.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se můžete ocitnout v choulostivé situaci. Možná budete nuceni přiznat něco, co jste se snažili utajit i sami před sebou. Nějaká událost může vyvolat konflikt, což znamená, že budete muset začít tím, že přiznáte pravdu všem, kteří by ji mohli potřebovat znát. Okamžitě se začnete cítit mnohem lépe.

Práce

Ocitnete se jako ostrůvek zdravého rozumu v moři velkého zmatku, který kolem vás víří. Lidé se k vám budou hrnout pro radu a vedení jako ztracené nebo rozbité lodě, které vyplavilo moře na břeh. Pomáhat těmto lidem je důležité.

Peníze

Nyní máte pomoc s citovým životem. Vesmír ovlivňuje způsob, jakým zpracováváte a vyjadřujete emoce, zejména pokud jde o způsob, jakým se učíte a získáváte nové dovednosti. Nyní máte velkou podporu pro využívání sociálních sítí, abyste se dostali do kontaktu s novými způsoby, jak sdílet své dovednosti a vydělávat přitom peníze.

Zdraví

Energie vycházející z planet dnes představuje mentální výzvu. Emoce a moc na sebe vrčí; možná se dokonce pustí do skutečného boje. Mentální výzvou je ustoupit a zhodnotit situaci. Kolik je toho v sázce? Překoná se to nakonec? Jde o vítězství a prohru? Největší výzvou bude tváří v tvář tomuto rozptýlení nadále dodržovat svůj osobní zdravotní režim. Není fér ani rozumné zanedbávat své tělo a veškerou energii v něm obsaženou.

Přečtěte si také