Denní horoskop STŘELCE na 24. 10. 2024

Střelec 24. 10. 2024

Pokud jste uvažovali o psaní nebo výuce, dnes je ten správný den začít. Vaše představivost je intenzivní, máte inspiraci a váš způsob práce se slovy je ostřejší než obvykle. Mohli byste také cokoli prodat. Pokud chcete někomu předložit nějaký projekt, udělejte to právě teď. V hlavě se vám může honit mnoho nápadů. Byla by škoda je nepřevést na papír.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemáte rádi chlad a odstup v jakékoli podobě. Ve skutečnosti má vaše hřejivá slunečná osobnost tendenci dávat tuto nespokojenost najevo ještě větším žárem v podobě ohnivého hněvu. Existují silné náznaky, že vám někdo výjimečný dává chladnou tvář, a vy nemáte tušení, proč tomu tak je. Pokud z něj dokážete dostat alespoň nějaký zvuk, měli byste si spolu začít povídat.

Práce

Jste v harmonickém vztahu s lidmi a prostředím v místě, kde se ukrýváte. Události a rozhovory pro vás plynou docela dobře, což pomáhá připravit půdu pro obrovský pokrok a celkový úspěch vašeho podniku.

Peníze

Ve vašem sektoru peněz a hodnot nastává čas příležitostí. Rozšiřte svůj hospodářský výsledek tím, že najdete nové způsoby, jak vydělávat peníze. A uvědomte si, co pro vás peníze znamenají. Čeho jste ochotni se vzdát, abyste měli více? Stojí to, co nyní obětujete, opravdu za to? Když si na tyto otázky odpovíte, problémy se vyřeší samy.

Zdraví

Možná budete muset na chvíli odložit „lesk“, a to je v pořádku. Ve skutečnosti nechcete být v záři reflektorů tolik, jak se o vás říká. Ve skutečnosti se na sebe potřebujete zaměřit tak, abyste se zbavili tlaku na své vnější já a přenesli ho na své vnitřní já. Vezměte si například jídlo. Vchází přímo do vašeho nitra, a tak ovlivňuje to, jak myslíte a cítíte se. Zaměřte se na zdravou stravu.

Přečtěte si také