Denní horoskop VODNÁŘE na 8. 8. 2024

Vodnář 8. 8. 2024

Vodnáři, přistupujte dobrodružně, zejména pokud jde o lásku a romantiku. Nebuďte náladoví ani skleslí, když se zdá, že se věci nevyvíjejí podle vašich představ. Je na vás, abyste svůj postoj změnili. Věřte, že se věci zlepší, když otočíte koutky úst nahoru místo dolů. Přestaňte si dělat starosti s každou maličkostí, která se objeví. Berte vše s nadhledem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní nebeské energii je možnost zamilovat se vysoká. Hvězdy vykreslují někoho výjimečného v obzvlášť krásném světle. Může se zdát, že je políbilo samo Slunce. Ale nevyhřívejte se v této romantické záři příliš dlouho. Je zapotřebí trocha realismu, abychom zjistili, zda to opravdu vydrží, nebo zda se slunce chystá náhle zapadnout.

Práce

Dnešní den je skvělou příležitostí k tomu, abyste pokročili v projektu, který vám už dlouho leží v hlavě. Na co čekáte? Začněte teď. Energie je vhodná k tomu, abyste udělali první kroky – bez ohledu na to, jak malé se vám mohou zdát.

Peníze

Do vašeho vztahového sektoru přichází nová a vzrušující energie. Pokud jste byli příliš pasivní, vesmír vám dává impuls k tomu, abyste si stanovili hranice. Pokud jste byli příliš agresivní, trochu vás obměkčí. To je skvělé i pro peníze, protože všichni na sebe spoléháme při nákupu a prodeji zboží a služeb. Hledejte kompromis.

Zdraví

Omezte množství zpracovaného cukru a dalších „zakázaných potravin. Energie, se kterou musíte pracovat, je dnes díky planetárnímu uspořádání poněkud slabší. Na burcující sílu těchto tranzitů reagujete na vysoké úrovni a můžete se cítit psychicky vyčerpaní. Ve vašem podvědomí se toho děje tolik a na soustředění není nikdy dost času. Dbejte na dostatek odpočinku a přísně konzervativní stravu založenou na čerstvých produktech.

Přečtěte si také