Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 1. 11. 2022

Blíženci 1. 11. 2022

Díky společenským akcím se můžete seznámit s novými zajímavými lidmi, kteří mají stejné zájmy jako vy. To by pro vás mělo být potěšující. Vaše mysl je rychlá a pohotová a vaše zvědavost vysoká, takže z rozhovorů získáte mnoho. Možná si s novými známými dokonce naplánujete návštěvu přednášek nebo seminářů, abyste se mohli dozvědět více o tom, co vás všechny zajímá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Užijete si dnešní energii, která podporuje skutečný smysl pro zábavu a optimismus. Budete mít příležitost potkat někoho výjimečného na cestách. Nezůstávejte doma, raději vyrazte ven. Pokud se cítíte kontemplativní, zkuste jógu nebo meditaci, abyste se cítili hluboce uvolnění a připravení na pozdější rande!

Práce

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste se důrazně pustili do plnění svých cílů. Planetární energie se seřadí tak, aby vám dodaly další sílu a oheň. V oblasti kariéry by mohl nastat čas vzletu. Dnes byste se mohli dozvědět o zvýšení platu nebo povýšení.

Peníze

Ve svém peněžním životě nyní více riskujete. Někdo blízký má nejen klíče od vašeho srdce, ale může vám také poskytnout klíčové informace o investiční příležitosti. Vesmír vám umožní otevřít novou komunikační linku. Pro nejlepší výsledky si udělejte průzkum, ale investujte do něčeho, co jste dosud nepodporovali.

Zdraví

V těchto dnech se do vašeho znamení dostává mnoho planet a vy budete mít pocit, že všechno, co se děje, má svůj smysl. Nemusí to tak nutně být, ale rozhodně to může působit rušivě. Chcete-li posílit sílu, kterou můžete v tomto období mít, a minimalizovat rozptylování, pravidelně cvičte a pijte hodně vody. Udržovat své tělo a mysl v souladu s univerzální energií je právě teď prioritou.

Přečtěte si také