Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 1. 12. 2023

Blíženci 1. 12. 2023

Dávejte si pozor, abyste se neobviňovali z něčeho, za co nemůžete. Možná jste někoho ovlivnili, aby jednal určitým způsobem, a nyní se vám to vymstilo. Pamatujte, že každý se rozhoduje sám za sebe. V konečném důsledku nejste zodpovědní za rozhodnutí, která učiní někdo jiný, bez ohledu na to, jakou radu jste mu případně dali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete hájit své zásady a hodnoty. Pokud jste mlčeli a zároveň jste se vnitřně rozčilovali nad některými postoji a vzorci chování, které váš partner (současný nebo budoucí) v poslední době projevuje, pak je možná na čase se ozvat. Pokud budete v těchto otázkách nadále potlačovat své skutečné emoce, budete nakonec trpět vy i váš vztah.

Práce

Zatímco vše kolem vás se stále zrychluje, můžete mít pocit, že zůstáváte pozadu. Nebojte se. Pracujte svým vlastním tempem. Dnes si odpočiňte, jak jen budete chtít. V tuto chvíli není třeba, abyste na sebe více tlačili.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu si vaše mužská a ženská energie skvěle rozumí. To je skvělá zpráva pro váš finanční obraz, protože vesmír přináší do vašeho sektoru domova a vnitřních emocí úžasnou kreativitu a zároveň osvětluje vaši práci, což vám dodává další dávku energie, kterou potřebujete, abyste vše zvládli. V den výplaty se odměňte něčím výjimečným. Zasloužíte si to.

Zdraví

Díky dnešní astrální energii se můžete cítit poháněni nějakým cílem. Jen se tím nenechte přivést k šílenství. Touha napravovat věci, a dokonce i lidi, vás může zavést na cestu frustrace. Udělejte si čas a věnujte se nějakému cvičení, které navodí meditativní stav. Opakovaná cvičení, jako je jóga nebo série koleček na dráze, vám mohou dodat potřebný odstup. Budete se také cítit klidnější sami se sebou.

Přečtěte si také