Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 10. 3. 2024

Blíženci 10. 3. 2024

Blíženci, obecně jste emocionálně dost stabilní. Dnešní události se mohou zdát být spiknutím, které ve vás vyvolá nevyzpytatelné nálady, na které nejste zvyklí. Neměly by se objevit žádné zásadní obavy, ale drobné nepříjemnosti, jako je upuštění věcí, ztráta klíčů nebo zmeškaný hovor, by vám mohly jít na nervy. Zpomalte a soustřeďte se. Jen tak dnes zůstanete klidní.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete mít potíže rozhodnout se, co dnes udělat v souvislosti s určitým vztahem, který vypadal slibně, ale nyní se zdá, že vázne. Dnešní postavení planet ve vás vyvolává pocit nervozity a nejistoty. Může to však být velmi dobře jen záchvat emočního počasí a vaše pocity se mohou brzy uklidnit. Do té doby se na to dívejte z té lepší stránky: věci se mohou jen zlepšit.

Práce

Cítíte se obzvlášť divocí a vaše vůle je silnější než obvykle. Většinu času se rádi necháte unášet proudem a souhlasíte s tím, co říkají nebo dělají ostatní. Ne však dnes. Nyní je důležité, abyste si přesvědčivě dupli.

Peníze

Cítíte se svobodnější a můžete riskovat v komunikaci. To přináší ovoce, pokud jde o hledání nového zaměstnání nebo snahu o překonání finančních potíží. Máte nejednu příležitost vydělat si více peněz tím, že přijmete práci navíc nebo práci na částečný úvazek. Vaším pracovním sektorem však otřásají aspekty, které vám mohou být nepříjemné. Pokud se vám nyní zdá vaše firma nestabilní, vytiskněte si životopisy a začněte je rozesílat.

Zdraví

Pokud máte při čtení tohoto článku žízeň, znamená to jednu ze dvou věcí. Buď by se vám hodilo mnohem více vody v každodenním jídelníčku, nebo byste mohli snížit příjem kofeinu na jeden šálek denně. Závažné poselství zní: zůstaňte hydratovaní. V opačném případě, pokud máte trochu horko pod límcem, by možná mělo smysl strávit nějaký čas pořádným blbnutím.

Přečtěte si také