Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 11. 9. 2024

Blíženci 11. 9. 2024

Blíženci, je třeba jednat, a tak si přivstaňte brzy, abyste mohli začít znovu. Dnes můžete být na scéně ve více ohledech. Vaše silná slova nezůstanou bez povšimnutí ostatních. Jste dynamičtí a efektivní při prosazování svých cílů. Vaše duševní bystrost je ve špičkové kondici a vaše slova jsou nabitá emocemi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ani vám se dnes možná nepodaří zůstat tak chladný a odtažitý jako obvykle. Ve vzduchu je hodně ohně a možná vás unavuje váš obvyklý odměřený a odtažitý přístup k lásce. Zjistíte, že jste podstatně odvážnější než obvykle, a možná budete mít dokonce odvahu vyznat své nehynoucí city k této výjimečné osobě.

Práce

Pomalé a rovnoměrné tempo vám dobře poslouží. Vaše myšlení je jasné a logické, což vám pomáhá vyřešit nejistotu a zmatek, které vás obklopují. Ostatní lidé jsou nepředvídatelní a roztěkaní. Nenechte se rozptylovat jejich dramaty.

Peníze

Přemýšlíte o tom, že byste změnili způsob, jakým pracujete, a jak své nápady uvádíte do světa. Podpůrný aspekt znamená, že byste si mohli snadno přenést práci domů, začít nové domácí podnikání nebo převést svou současnou práci na něco, co se týká domova, například na stavbu nebo výzdobu. Jediná výzva spočívá v tom, že vaše ego může mít problém se změnám přizpůsobit.

Zdraví

Planety vytvářejí příjemný a potenciálně osvěcující aspekt. Tato konfigurace jemně zmírní úzkost, která vám může bránit v pochopení vaší pravé podstaty. Lehké cvičení, nejlépe včetně jógy, vás otevře přínosům tohoto tranzitu tím, že pozastaví vaši mysl a umožní vašemu tělu prosadit jeho přirozený rytmus. Po cvičení vždy následuje pití velkého množství vody. Užijte si osvícení.

Přečtěte si také