Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 13. 3. 2024

Blíženci 13. 3. 2024

Blíženci, nyní se vám mohou dít zvláštní, ale úžasné věci. Mohlo by se vám poštěstit. Chtěli jste se přestěhovat na hezčí místo? Pokud ano, tak teď pravděpodobně můžete. Očekávali jste prémie nebo vyrovnání? Dnes by mohly být vaše. I vaše sny budou mít sklon být živé, silné a velmi krásné. Jedinou nevýhodou je, že pokud se některá z událostí týká peněz, příliš neutrácejte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet může způsobit, že se dnes budete cítit výrazně podrážděně. Pokud jste měli nějaké problémy s určitým vztahem, pak jistě můžete začít věci řešit; ale místo toho, abyste byli zdrženliví a mlčeli o tom, co cítíte jako skutečný problém, je nezbytné, abyste se ozvali. Jen díky ochotě být zranitelní se můžete začít někam posouvat.

Práce

Lidé jsou nervózní a lehkomyslní. Nenechte se strhnout touto negativní energií. Čím více budete přikrmovat oheň vlastními pomluvami a soudy, tím hůře na tom budete. Musíte tento kruh přerušit sebevědomým a povzbudivým postojem.

Peníze

Cítíte se svobodnější a můžete riskovat v komunikaci. To přináší ovoce, pokud jde o hledání nového zaměstnání nebo snahu o překonání finančních potíží. Máte nejednu příležitost vydělat si více peněz tím, že přijmete práci navíc nebo práci na částečný úvazek. Vaším pracovním sektorem však otřásají aspekty, které vám mohou být nepříjemné. Pokud se vám nyní zdá vaše firma nestabilní, vytiskněte si životopisy a začněte je rozesílat.

Zdraví

Jste známí tím, že jste nenároční a obvykle dokážete sebrat hodně vůle, abyste se udrželi v dobré kondici. Může se zdát, že si vystačíte s minimem věcí, které se týkají vašeho zdraví. Dietu a cvičení však musíte do svého života zařadit s vážným úmyslem. Snažte se pochopit, jak nejlépe sladit práci a zábavu a jak můžete naslouchat potřebám svého těla. Péče o sebe vám pomůže zůstat nohama na zemi a čelit výzvám pro váš aktivní život.

Přečtěte si také