Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 15. 10. 2022

Blíženci 15. 10. 2022

Dnešní planetární aspekty vás mohou přimět k tomu, abyste zažili malou chalupářskou horečku. Pokud máte nutkání odjet na chvíli sami, udělejte to. Vyzkoušejte nové rozptýlení. Projeďte se po venkovské cestě, kterou jste ještě nikdy neprozkoumali. Najděte nějaké starožitnictví. Pravděpodobně si potřebujete odpočinout od každodenní rutiny. Budete se cítit oživení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná nejde o to, že byste se báli vyrovnat se svými vlastními pocity i s pocity druhých, ale o to, že jste se prostě nenaučili, jak s nimi ve vhodných chvílích nakládat. Současná astrální konfigurace vám může pomoci pochopit stálý zdroj vnitřních konfliktů. Jedná se o otázku, jak vyvážit svou skutečnou schopnost pečovat s aktem skutečné péče.

Práce

Klíčem k úspěchu je vytvořit vlastní plán a ne čekat nebo doufat, že ho za vás vytvoří jiní. Vaše schopnost soustředění bude dnes silná, i když se vás ostatní mohou pokusit vyvést z rovnováhy svou kritikou. Nedovolte jim to.

Peníze

Čeká vás období omezování výdajů a splácení starých dluhů. Něco, o čem jste si mysleli, že jste se s tím v minulosti vypořádali, nemusí být ve skutečnosti skutečně splaceno. Mohly naběhnout úroky, takže je nutné začít pracovat na splátkovém plánu, se kterým můžete žít, abyste se s problémem vypořádali. Pokud tak učiníte, bude se vám lépe odpočívat.

Zdraví

Tento týden se budete rádi stýkat s lidmi a bavit se, ale snažte se při honbě za úspěchem nepřeskakovat city. Ať už jsou vaše plány jakékoli, buďte důslední v dodržování každodenního pohybu, vyvážené stravy a hojného odpočinku a relaxace po celou dobu, i tu nejrušnější. Když budete mít pocit, že se vznášíte v éteru vzrušení, zhluboka dýchejte a uzemněte se.

Přečtěte si také