Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 16. 11. 2022

Blíženci 16. 11. 2022

Cenné tipy, které vám pomohou zvýšit příjem, byste dnes mohli dostat od blízkého přítele nebo kolegy. Měli byste se cítit dobře a vypadat obzvlášť přitažlivě. Váš přístup k ostatním může být sdílnější než obvykle. Domácí zvířata by mohla být zdrojem radosti. Užívejte si je, dokud můžete! Večer se oddejte svým uměleckým sklům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Něco vás ve vašem současném vztahu zneklidňuje více než obvykle. Možná se cítíte znuděně a toužíte po nějakém vzrušení nebo neobvyklé události, která by vás vytrhla z každodenní rutiny. Místo toho, abyste hledali partnera (současného nebo budoucího), který by tuto mezeru zaplnil, zkuste být sami více vzrušující. To je konečná odpověď.

Práce

Nyní je čas, abyste se stáhli. Může to být v rozporu s vaší běžnou rutinou, ale věřte, že je to tak nejlepší. Když si dovolíte odejít do ústraní, budete schopni využít důležité informace, ke kterým se jinak nedostanete.

Peníze

Hluboká transformace se spojuje s akcí nyní. To představuje obrovskou sílu. Vesmír chce, abyste se maximální rychlostí tlačili kupředu, protože dominujete a ovládáte, takže určitě existují příležitosti, jak se posunout v kariéře. Otázkou je diplomacie. Možná budete chtít požadovat to, co vám patří, ale je důležité, abyste svůj případ prezentovali pevně a bez šlapání na paty. Vyzývejte sami sebe.

Zdraví

Využijte svůj čas mimo práci naplno. Aspekt dne podporuje vaši hravou stránku. Sledujte filmy, které odlehčují ducha, hrajte si s dětmi při každé příležitosti, hrajte si s dospělými, když v okolí nejsou žádné děti, pokud je to možné, a hlavně cvičte! Nic nepozvedne náladu více než rozhýbání těla při aerobním cvičení. Okysličená krev je nejlepším antidepresivem v okolí - a tu si seděním na gauči nezískáte! Můžete si vybrat svou oblíbenou formu cvičení, tak si ji užijte.

Přečtěte si také