Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 16. 9. 2022

Blíženci 16. 9. 2022

Chodíte v poslední době hodně pěšky? Pokud ano, Blíženci, možná vás bolí nohy. To by mohlo značně ovlivnit vaši energetickou úroveň, nemluvě o tom, že jste schopni udělat nějakou práci. Soustřeďte se na rutinní úkoly, které nevyžadují příliš přemýšlení a které lze vykonávat vsedě. Nepleťte se do žádných hádek! Večer si dopřejte relaxaci v horké vaně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se vám nelíbí pocit, že vás někdo nutí do něčeho, čím si nejste jisti. Dnes máte všechny šance na úžasně romantické setkání, ale zatímco vy dáváte pro začátek přednost přemýšlivějšímu přístupu, váš partner touží po tom, abyste do toho skočili rovnýma nohama. Můžete mít obavy, a tak je proberte; zároveň se však musíte uvolnit a nechat se unášet.

Práce

Dnes budete bombardováni mnoha skvělými nápady - je jich příliš mnoho na to, abyste je dokázali sledovat. Vaše mysl je široce otevřená všem možnostem, a to vám umožňuje vytvořit mnoho příležitostí. Prozkoumejte v této době tyto možnosti.

Peníze

Možná jste se snažili přijít na způsob, jak získat peníze na nový podnik, a nyní je to možná možné. To je skvělá doba pro vyřízení posledních plateb, které možná budete muset provést, a zároveň pro hledání způsobů, jak se spojit s možnými investory. Snaha o získání finančních prostředků by měla zahrnovat online a e-mailovou složku.

Zdraví

Planety vám jemně posílají zprávy, které vám prospějí. Současný tranzit je vhodný pro setkávání s přáteli a obecně pro společenský život, pokud je to možné. Jste vybízeni k tomu, abyste jemně přijali to, co v životě chcete a potřebujete - což je rozhodující krok ke zdraví a štěstí. V této době se také zmírní odsuzující stránka vaší povahy. Možná se budete chtít vyhnout rozhovorům s přáteli "u šálku kávy" a místo toho se raději vydáte na společnou procházku.

Přečtěte si také