Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 19. 12. 2022

Blíženci 19. 12. 2022

Dobrou zprávou je, že dnes byste měli být schopni najít stabilní půdu pro své intenzivní emoce. Ve vaší povaze se může projevit agresivita. Pokud dokážete tuto tendenci udržet pod kontrolou, mělo by vše být v pořádku. Není třeba, abyste dnes vyvolávali hádky. Klíčové je držet se při zemi a věci dotáhnout do konce. Primárním zájmem budou praktické záležitosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie dne vám nemusí zrovna pomoci ve vašich současných potížích. Mohli byste se cítit ještě více izolovaní a odříznutí od lásky a společnosti druhého člověka. Není však čas na to, abyste se schovali a už se nikdy neukázali. Tato nálada poměrně rychle přejde, pokud se rozhodnete nenechat se jí strhnout. Prostě věřte, že ostatním na vás opravdu záleží.

Práce

Dvakrát si rozmyslete, než budete pokračovat v realizaci starého nápadu. Dnes se k vám dostanou nejmodernější informace, které vás přimějí zvážit nový přístup. Berte ho vážně. Není to něco, co byste měli automaticky zavrhnout.

Peníze

Tento týden vás čeká období extrémního růstu v oblasti kariéry. Znovu získáváte naději, že jdete správným směrem, a víru ve své vlastní schopnosti a přirozené dovednosti. Víte, co chcete dělat, a naučili jste se to dělat dobře. Dočkáte se odpovídajícího odměňování. Vaše práce se proměňuje k lepšímu.

Zdraví

Při dnešních nebeských energiích je možné, že se dostaví pocity sklíčenosti. Může se zdát, že to, po čem toužíte, je nedosažitelné, což rychle vyvolá pocit smutku. Zaměřte se na vše, co děláte pro to, abyste o sebe pečovali, a na mnoho malých úspěchů, kterých jste od přečtení horoskopu zdraví dosáhli. Jakmile rozpoznáte příznaky, můžete podniknout kroky, abyste se vyhnuli nástrahám deprese. Rozhodně požádejte přítele, aby vás povzbudil  to přece opravdoví přátelé dělají rádi.

Přečtěte si také