Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 2. 10. 2022

Blíženci 2. 10. 2022

Společenské akce, zejména ty, které nesouvisejí s obchodem, mohou přinést nové zajímavé kontakty. Vztahy s partnery by měly být oboustranně výhodné, zejména pokud se jedná o přátele. Pokud jste uvažovali o uzavření nového obchodního partnerství, je tento den vhodný k tomu, abyste o něm začali vážně jednat. Romantická partnerství započatá nebo posunutá vpřed by se nyní měla rovněž vyvíjet velmi dobře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je kolem tak jemná, ale skutečně magická atmosféra, že je těžké nepodlehnout opojné náladě, kterou navozuje. Tento den by vás mohl přivést tváří v tvář osobě vašich snů - ale to se vám nebude zdát. Musíte si však zachovat smysl pro realismus a pracovat na vytvoření hmatatelného pouta mezi vámi.

Práce

Vaše instinkty jsou správné, pokud jde o lidi ve vašem okolí. Během virtuálního nebo osobního setkání dokážete okamžitě odhadnout, jak na tom lidé jsou. Pracujte s energií dne, nikoli proti ní. Neznepřátelujte si ty, kteří jsou již skleslí.

Peníze

Je to náročná doba pro vás. Co se týče vašeho domova a vnitřních pocitů, je nebe bez hranic. Pokud jste si toužili odpočinout od kanceláře, práce z domova vám může poskytnout právě ten klid, který potřebujete k tomu, abyste byli ještě produktivnější. Kdo ví? Možná také zjistíte, že se zaměstnavatelem můžete takto pracovat dlouhodobě.

Zdraví

Obecně potřebujete hodně osobního času, abyste si utřídili své složité pocity ze světa. Zkuste se věnovat sportům, které vám pomohou co nejlépe využít váš osobní čas. Běh na dlouhé vzdálenosti, plavání, pěší turistika a jízda na horském kole vyžadují značné časové nasazení, které pak můžete dobře využít ve své hlavě. Zdravé návyky, které uspokojují vaše potřeby v kombinaci, jsou k nezaplacení. Je to dlouhý život a vy se budete více těšit a budete se mít o co podělit s ostatními!

Přečtěte si také