Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 21. 11. 2022

Blíženci 21. 11. 2022

Nové poznatky a lepší komunikace s přáteli a rodinou výrazně přispívají k vašemu pocitu sebeúcty. Úkol, do kterého jste v posledních týdnech vložili určité úsilí, jste úspěšně dokončili. Nyní se vyhříváte v záři obdivu ostatních. Možná máte i pár dolarů navíc, které můžete utratit. Tvrdě jste na tom pracovali a zasloužíte si to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Konverzace mezi vámi a milovanou osobou dnes bude plynout. Někdy se nám může zdát, že mluvíme, ale mluvili jsme jen z hlavy, nikoli z hloubi srdce. Udělejte si dnes čas na tento hlubší rozhovor a podpořte skutečné sdílení. Obnoví a posílí to pouto mezi vámi a povzbudí vás oba, abyste se znovu zamilovali.

Práce

Chcete, aby vás ostatní následovali, ale to se snáze řekne, než udělá. Ne každý vidí věci úplně stejně jako vy. Pokud budete trvat na tom, abyste ostatní nutili do něčeho, co jim není příjemné, dojde k hádkám.

Peníze

Hluboká transformace se spojuje s akcí nyní. To představuje obrovskou sílu. Vesmír chce, abyste se maximální rychlostí tlačili kupředu, protože dominujete a ovládáte, takže určitě existují příležitosti, jak se posunout v kariéře. Otázkou je diplomacie. Možná budete chtít požadovat to, co vám patří, ale je důležité, abyste svůj případ prezentovali pevně a bez šlapání na paty. Vyzývejte sami sebe.

Zdraví

Dnes máte možná pocit, že na vašich bedrech spočívá celá tíha světa. Tolik dobrých úmyslů přišlo vniveč, tolik činů bylo učiněno bez lásky a milosti, tolik stínů blokuje světlo. Když cítíte tolik bolesti světa, vaší jedinou nadějí je vidět dobré úmysly v selháních druhých a doufat v mír, abyste mohli být majákem pro ostatní. Utěšujte se - bez vás bychom byli ztraceni.

Přečtěte si také