Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 23. 10. 2022

Blíženci 23. 10. 2022

Dopřejte si den plný smíchu. Zítra budou věci mnohem vážnější, a tak využijte dnešek k zábavě, než přijde čas na práci. Pokud se nepřipojíte k veselé náladě, můžete mít vážné deprese, až budete cítit, že se vymykáte ze synchronizace se všemi kolem vás, kteří jsou veselí a rozjaření.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete být iniciátorem změny v životě buď své milované osoby, nebo někoho, do koho jste již nějakou dobu zamilovaní. Existuje velká pravděpodobnost, že se chystáte udělat něco iracionálního. Může se stát, že vám za to někdo bude nadávat, avšak později vás ostatní budou chválit za vaši úžasnou prozíravost a včasný smysl pro jednání. A přitom jste udělali jen to, že jste se řídili svým srdcem - pro jednou!

Práce

Nyní máte k dispozici velké množství fyzické energie. Ta je kombinována s obrovskou silou soustředění a disciplínou, což vám dává recept na úspěch, který hledáte. Věřte, že to vše máte v sobě.

Peníze

Nyní můžete využít doporučení přátel a rodiny. Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje politiku, skupiny a samostatnou výdělečnou činnost, jste vyzváni, abyste se zamysleli nad tím, kam vztyčit svou vlajku, pokud jde o práci. Chcete být vázáni na jednu kariéru, skupinu nebo místo? Nebo se chcete pohybovat? Peníze přicházejí, když si je vyberete.

Zdraví

Když se cítíte nevyrovnaně, je to o něco víc nepříjemné než pro ostatní lidi. Například když porušíte rutinu při cvičení, máte tendenci pociťovat následky poměrně silně. Tuto citlivost můžete využít konstruktivně. Pokud potřebujete začít se zdravotním cvičením a máte problém s motivací, stačí začít a příval energie, který dostanete, vás hned donutí chtít víc. Využijte tento impuls k vybudování zdravotního režimu.

Přečtěte si také