Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 23. 11. 2022

Blíženci 23. 11. 2022

Je možné, že některý aspekt své povahy ignorujete. Vždycky potřebujete být ve vztahu tím, kdo velí. Bylo by moudré to změnit. Planetární konfigurace vám v tom nyní může pomoci. Lidé budou mnohem vnímavější k vašemu přirozenému kouzlu, pokud dokážete změnit svůj panovačný postoj!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se cítíte opravdu dobře. Pokud jste ve vztahu, zkuste připravit milované osobě večeři a rozmazlovat ji. Udělejte si čas na to, abyste své drahé polovičce řekli, jak se opravdu cítíte, protože to posílí pouto mezi vámi. Pokud hledáte lásku, pak ji můžete najít tím, že pomůžete druhému v obtížné situaci.

Práce

Na e-maily a telefonáty odpovídejte okamžitě. Těmito kanály přicházejí důležité informace, o kterých musíte mít přehled. Ostatní se k vám snaží dostat. Naslouchejte. Udržujte linky otevřené. Příležitost je na dosah ruky.

Peníze

Přestože se snažíte se svými prostředky nakládat zodpovědně, vesmír činí váš dluhový obraz nejistým a nestabilním. Komunikace je zamlžená, a proto je lepší postupovat pomalu. Při splácení věcí nebo při novém vyjednávání o úrokové sazbě na kreditní kartě dosáhnete lepších výsledků zdvořilostí. V krátkodobém horizontu zpomalte výdaje až na doraz, abyste je mohli dohnat.

Zdraví

V dnešní době je tu spousta energie. Izolace není řešením, ale udržujte si odstup od těch, kteří vás vysávají. Nalaďte se na ně a nalaďte se na sebe! Zvažte možnost pozvednout si náladu prací rukama. Zajděte si pro báječné bio produkty a připravte si výživné jídlo, například domácí polévku. Vydejte se na dlouhou procházku k vodní ploše, dýchejte čerstvý vzduch a vydechujte případný smutek nebo úzkost.

Přečtěte si také