Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 23. 8. 2022

Blíženci 23. 8. 2022

Blíženci, možná máte doma nějakou důležitou práci, ale nečekaní návštěvníci mohou mít jiné představy o vašem dni. Nebuďte naštvaní ani frustrovaní. Zdvořile, ale důrazně vysvětlete, co se děje, a domluvte se s přáteli na pozdějším setkání. Pravděpodobně to pochopí, takže není třeba snažit se hrát si na hostitele, když jste myšlenkami někde jinde.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná byste raději ignorovali dnešní složení planet, které vás možná nutí podívat se na některé skutečnosti, kterým nejste připraveni nebo schopni čelit. Váš partner je však zcela ochotný, abyste tyto věci viděli, a pravděpodobně se bude snažit na ně upozornit. Podívejte se na to, co je skutečně třeba vidět, a zbytek zavrhněte.

Práce

Nedávné zvýšení důvěry bude otřeseno nějakým neočekávaným zdrojem. Snažte se kvůli tomu nezmatkovat. Uvědomte si, že tento občasný otřes je pouze přechodnou fází. Nenechte se jím nijak zbrzdit.

Peníze

Je to pro vás náročný týden. Je na vás, abyste laskavým a jemným způsobem řekli, co potřebujete. Ale pokud jde o váš domácí život a vnitřní emoce, může být těžké sebrat takovou trpělivost. Místo toho se můžete cítit popichováni a nerespektováni, protože se snažíte prosadit. Příští týden bude celkově lepší.

Zdraví

I když pravděpodobně vidíte dál než kdokoli jiný, ostatní si často myslí, že jen rádi zíráte do zdi (protože si neuvědomují, že vidíte skrz ni). Nesmiřte se s tím! Věnujte si trochu uznání a začněte svým snům dávat nějakou malou formu ještě dnes. Pokud jste o tom přemýšleli, lze to dokázat. I kdybyste jen chtěli zahnat nejistotu génia, vytáhněte nástroje a začněte své sny uskutečňovat.

Přečtěte si také