Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 24. 10. 2022

Blíženci 24. 10. 2022

Peníze a kreativita se dnes úspěšně spojují. Možná vyděláte peníze na dokončeném projektu nebo získáte peníze na jeho financování. Na vašem úsilí se mohou podílet i jiní, ale za celou věcí stojíte vy. Vaše intelektuální schopnosti jsou obzvláště silné. Lépe než obvykle se vám daří vyjadřovat své myšlenky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám zdá, že vaši přátelé a partner nejsou tak vstřícní, neberte to příliš vážně. V současné době hledají hluboko v sobě odpovědi na určité všeobjímající otázky. Nepotřebují, aby jim někdo něco připomínal, a už vůbec ne vaši přítomnost. Zatím chtějí jen klid. Jakmile najdou, co hledají, vrátí se.

Práce

Zmocní se vás pevná, stabilní a uzemněná nálada, která vám pomůže vidět vaši situaci z praktičtější perspektivy. Všechny informace a rozhovory jste schopni filtrovat velmi rozumnou optikou, což je pro váš růst zásadní.

Peníze

Nyní můžete využít doporučení přátel a rodiny. Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje politiku, skupiny a samostatnou výdělečnou činnost, jste vyzváni, abyste se zamysleli nad tím, kam vztyčit svou vlajku, pokud jde o práci. Chcete být vázáni na jednu kariéru, skupinu nebo místo? Nebo se chcete pohybovat? Peníze přicházejí, když si je vyberete.

Zdraví

Vzhledem k tomu, že se tolik věnujeme politice, je snadné ztratit přehled o každodenním wellness programu, který musíme všichni dodržovat, abychom zůstali zdraví a mohli využívat mnoha výhod, které nám naše moderní společnost poskytuje. Nyní je vhodná doba k tomu, abyste zhodnotili, co máte a jak to můžete co nejlépe využít. Vezměte si například své tělo. Dokáže dělat všechny věci, o kterých sníte (reálně řečeno)? Pracujte na tom - jemně.

Přečtěte si také