Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 24. 12. 2022

Blíženci 24. 12. 2022

Zaměřte svou energii na konstruktivní úkoly. Podívejte se, kde můžete navázat důležitá spojení. Mezi užitečnými návrhy a manipulací je tenká hranice. Tomu druhému se snažte vyhnout. Něco vás brzdí. Toto omezení je pravděpodobně pro dobro věci. Neustálým zacházením do extrémů při každé činnosti byste mohli vyhořet. Důvěřujte své energii a řiďte se svými instinkty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vycházející z planet se dnes může ukázat jako obzvláště okouzlující. Pokud jste se nedávno zamilovali, můžete se ocitnout v naprosté mdlobě. Vše, co se týká druhé osoby, vám může připadat jako dar z nebes. I ona se do vás může bláznivě zamilovat. Možná se vám nepodaří udělat spoustu praktických věcí, ale v současném rozpoložení vám to bude úplně jedno.

Práce

Zvažte expanzi na všech frontách. Ať už pracujete na čemkoli, ať už investujete do čehokoli, ať už je vaše současná práce jakákoli, rozšiřte ji. Přijměte více, investujte více a pracujte více. Sněte ještě ve větším měřítku než obvykle. Úspěch k vám přijde velmi brzy.

Peníze

Je to pro vás týden plný rozporů. Aspekty vám umožňují získat větší sebedůvěru v to, kým jste a jak se stavíte ke světu. Jakmile zmizí vaše pochybnosti, můžete se soustředit na to, na čem skutečně záleží. Výdaje na rodinu, romantiku a děti nejsou špatné, pokud vás divoce nevyvedou z míry. Dodržování rozpočtu ukazuje, jak moc vám na něm záleží.

Zdraví

Nyní je vhodná doba k tomu věnovat zvláštní pozornost svým nohám. Napouštění vany teplou vodou by mělo být běžnou praxí, zejména pokud musíte pravidelně nosit ponožky nebo punčochy a boty. Pokud jste schopni požádat o pomoc výjimečného přítele, aby tento proces opravdu stál za to, je to ještě lepší: přidejte do vany s teplou vodou tucet kapek levandulového oleje (nebo oleje z australského čajovníku) a namočte si nohy. Zvažte možnost nahlédnout do knihy o reflexní terapii a objevte s přítelem terapeutické účinky masáže chodidel.

Přečtěte si také