Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 25. 12. 2022

Blíženci 25. 12. 2022

Můžete se cítit poněkud mrzutí a pomalí, jako byste měli nedostatek energie. Dnešní tísnivá nálada však zároveň dodá objektivitu a realističnost jakémukoli zkoumání toho, co se ve vašem životě děje. Například každá záležitost, která nevyvolává vaše nadšení, by pravděpodobně měla doznat nějakých změn.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jste víc otevření k nevyzkoušenému a neprověřenému, než si lidé myslí, a v tomto rozpoložení vás dnes mohou najít přátelé a milostné zájmy. Planetární konfigurace vás vybízí k tomu, abyste se pohybovali v nových kruzích, zejména pokud hledáte lásku a romantiku, nebo dokonce jen platonickou společnost. Buďte otevření konverzaci s lidmi, které byste obvykle neoslovili.

Práce

Zdá se, že v souvislosti s prací dnes dochází k obtížnému střetu zájmů. Něčí konzervativní taktika vás zpomaluje. Místo toho, abyste se kvůli tomu rozčilovali, zvažte zpomalení vlastního tempa. Dejte si na čas.

Peníze

Je to pro vás týden plný rozporů. Aspekty vám umožňují získat větší sebedůvěru v to, kým jste a jak se stavíte ke světu. Jakmile zmizí vaše pochybnosti, můžete se soustředit na to, na čem skutečně záleží. Výdaje na rodinu, romantiku a děti nejsou špatné, pokud vás divoce nevyvedou z míry. Dodržování rozpočtu ukazuje, jak moc vám na něm záleží.

Zdraví

Vaše intuice funguje úměrně tomu, jak dobře v noci spíte. Chcete-li posílit své metafyzické nadání, zkuste si vytvořit rituál před spaním, který budete dva týdny nábožně dodržovat. Cokoli vám přijde vhodné: hudba, horká koupel, rytmický tanec, protahování, zpívání ukolébavek. Snažte se, aby váš spánkový rituál byl vrcholem každé 24hodinové periody. Po probuzení si zapisujte sny do deníku. Sledování vám pomůže zaznamenat svůj pokrok.

Přečtěte si také