Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 28. 11. 2022

Blíženci 28. 11. 2022

Blízkého přítele nebo milostného partnera může něco rozptylovat natolik, že není příliš dobrou společností. Váš přítel se také nebude chtít podělit o zdroj svého zájmu. Nesnažte se o tom vést dlouhý rozhovor. Stáhněte se a nechte svého přítele, aby se s tím vyrovnal sám. Někdy je to jediné, co můžete udělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den s sebou přináší nutkání stáhnout se od svého miláčka a udělat si trochu času a prostoru pro sebe. Nebojte se, že to vztahu uškodí, protože mu to může dokonce velmi prospět. Potřebujete si promyslet několik věcí a ujasnit si, co cítíte. Nezanedbávejte sami sebe, vaše potřeby jsou také důležité.

Práce

Dnes pro vás začíná důležitý rok. Vesmír vás žádá, abyste vyčistili štít a začali znovu. Svůj osud máte ve svých rukou. Vydejte se novou cestou. Úspěch je váš, pokud se nebojíte riskovat.

Peníze

Přestože se snažíte se svými prostředky nakládat zodpovědně, vesmír činí váš dluhový obraz nejistým a nestabilním. Komunikace je zamlžená, a proto je lepší postupovat pomalu. Při splácení věcí nebo při novém vyjednávání o úrokové sazbě na kreditní kartě dosáhnete lepších výsledků zdvořilostí. V krátkodobém horizontu zpomalte výdaje až na doraz, abyste je mohli dohnat.

Zdraví

Jste blíže pravdě než kdy jindy. Je důležité, abyste se postavili za to, čemu věříte. Někdy lidé potřebují více popostrčit. To, co víte, že je pravda, je důležité sdílet se zbytkem světa. Kamkoli se vydáte, jistě přilákáte následovníky. Dopřejte svým unaveným nohám horkou koupel s několika kapkami levandulového extraktu.

Přečtěte si také