Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 28. 2. 2024

Blíženci 28. 2. 2024

Blíženci, dnes vás čeká spousta pochůzek, i kdybyste pravděpodobně raději zůstali doma. Máte povinnosti, které musíte splnit vůči přátelům a rodině, a nemůžete snést, že byste je zklamali. Snažte se vše vyřídit co nejrychleji, abyste měli odpoledne ještě volné pro sebe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k dnešnímu postavení planet byste měli brát všechna romantická pozvání s rezervou. To neznamená, že si nemůžete užít opravdu skvělé chvíle se vším všudy, ale znamená to, že byste měli být realističtí, pokud jde o budoucnost vztahu. Věci ve skutečnosti nejsou takové, jak se zdají, a během několika dní se může mnohé změnit.

Práce

V každodenním životě se budete setkávat s obtížnými úkoly. Konflikt nastane, když někdo nebo něco neodpovídá vašim představám o tom, co by se mělo dít. Místo abyste očekávali, že se druhá osoba nebo věc změní, změňte svá očekávání.

Peníze

Chcete cestovat, naučit se něco nového, najít si přítele v zahraničí nebo mluvit novým jazykem. Každá z těchto možností má pro váš budoucí peněžní život jedinečný přínos, takže je nejlepší vyzkoušet to, co se vám zdá nejzajímavější. Možná stejně neodoláte. Váš osobní život se může zpomalit natolik, že vám tyto věci umožní.

Zdraví

Dnes budete mít svou obvyklou neomezenou energii spolu s mimořádným emočním uvědoměním, které vás může příjemně překvapit. Chcete-li tuto soucitnou energii využít, nezapomeňte pít hodně vody a vyhýbejte se zpracovaným potravinám, protože mohou narušit vaši náladu. Skvělým dárkem pro vás bude cvičení jógy nebo meditace. Poslech hlasité hudby, při kterém můžete vstát a tančit, by byl vynikajícím způsobem, jak působit na kombinaci energií, které jsou vám k dispozici.

Přečtěte si také