Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 28. 9. 2022

Blíženci 28. 9. 2022

Dnes vás může navštívit starý přítel, kterého jste možná dlouho neviděli. Mělo by to být překvapení, ale pravděpodobně budete rádi, že tuto osobu uvidíte. Mohli byste si pořídit nějaké nové vybavení – počítač nebo centrum domácí zábavy. U vás doma by mělo být rušno, ale budete se bavit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Právě díky svému jedinečnému přístupu přitahujete velmi široký okruh lidí. Dnes však máte velkou šanci přilákat někoho stejně odlišného, jako jste vy sami. Možná vás to trochu znejistí, protože ani jeden z vás nepřipustí, abyste hráli romantickou hru tak, jak se obvykle hraje – to však neznamená, že se nebudete bavit.

Práce

Nejste ochotni riskovat, a to je v pořádku. Neměli byste. Držte se toho, co máte, místo abyste to riskovali kvůli šanci získat víc. Takové riskantní chování se vám pravděpodobně vymstí. Nenechte se přemluvit k podobným hazardním hrám.

Peníze

Je to pro vás náročná doba. Co se týče vašeho domova a vnitřních pocitů, je nebe bez hranic. Pokud jste si toužili odpočinout od kanceláře, práce z domova vám může poskytnout právě ten klid, který potřebujete k tomu, abyste byli ještě produktivnější. Kdo ví? Možná také zjistíte, že se zaměstnavatelem můžete takto pracovat dlouhodobě.

Zdraví

Potřebujete spoustu přátel, ale také dostatek klidu, abyste se mohli soustředit na její vlastní vnitřní potřeby. Vaše cíle bývají zaměřené na lidi, ale soukromý čas je to, co pěstuje vaši schopnost porozumět a stanovit si cíle. Spojení přemýšlení s cvičením je skvělý návyk, který je třeba rozvíjet. Alespoň jednou týdně se vydejte na dlouhý běh nebo procházku nebo jednoduše udeřte tenisovým míčkem o zeď. Tento fyzický výstup vám vytvoří prostor pro ujasnění myšlenek, aniž byste se rozčilovali s přáteli.

Přečtěte si také