Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 3. 12. 2022

Blíženci 3. 12. 2022

Zprávy o nemoci nebo problémech v zaměstnání někoho, na kom vám záleží, vás dnes mohou přivést na mizinu. Vřelý, láskyplný dopis nebo telefonát od někoho vzdáleného by vás mohl povzbudit. Dnešní den je vhodný k psaní novinek nebo k návštěvě či telefonátu lidem, o kterých jste dlouho neslyšeli. Nenechte se ovládnout smutnými zprávami nebo špatnou náladou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Připravte se na živou konverzaci mezi vámi a někým, na koho jste se upnuli. Výměnný obchod není to správné slovo, ale přesto je tu jistý smysl, ve kterém oba slovně bojujete, abyste se ujistili, že oba dostanete to, co si zasloužíte. Ale alespoň jste k sobě oba upřímní - do určité míry!

Práce

Seznam věcí, které musíte stihnout na začátku dne, se rychle zmenší, protože práci dokončíte efektivněji a bez námahy než obvykle. Nezapomeňte se poplácat po zádech za vše, co jste dnes dokázali. Zasloužíte si to.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu si vaše mužská a ženská energie skvěle rozumí. To je skvělá zpráva pro váš finanční obraz, protože vesmír přináší do vašeho domu domova a vnitřních emocí úžasnou kreativitu a zároveň osvětluje vaši práci, což vám dodává další dávku energie, kterou potřebujete, abyste vše zvládli. V den výplaty se odměňte něčím výjimečným. Zasloužíte si to.

Zdraví

Vaše starost o druhé vás stále více přibližuje pocitu, že stejnou starost potřebujete i vy sami. Možná to bude znamenat, že se několikrát zraníte, než se naučíte, že stanovení hranic je pro vás užitečné. Začněte věnovat pozornost svým hranicím prostřednictvím dodržování organizovanějšího zdravotního režimu. Péče o sebe vysílá ostatním signál, že se o vás musí starat. Pamatujte také na to, že pití dostatečného množství vody a dalších tekutin je rozhodující pro udržení zdravého krevního oběhu.

Přečtěte si také