Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 3. 8. 2024

Blíženci 3. 8. 2024

Romantická touha dnes zmírňuje duchovní vášeň a vy se možná budete chtít věnovat obojímu, Blíženci. Možná je váš romantický partner stejně duchovně založený jako vy a usilujete o stejné cíle. Velká část vášně, kterou cítíte, pramení hluboko ve vašem nitru. Pokud tedy máte nějaké tvůrčí sklony, možná budete chtít tyto pocity zvěčnit prostřednictvím psaní, malování nebo hudby.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V současné době máte být za co vděční, že? Nemyslíte si to? Může být příčinou to, že jste fantazírovali o své milované osobě? Pohráváte si s myšlenkami ve své hlavě, místo abyste se zabývali skutečností? Velmi si přejete znát pravdu, a tak ještě dnes jednejte a zjistěte, jaká je skutečná situace. Velmi vám to pomůže.

Práce

Nebojte se důvěřovat ostatním lidem. Někdy se může stát, že na pracovišti převezmete úkoly navíc, protože nevěříte, že ostatní tyto věci zvládnou sami. Věřte a vězte, že vás ostatní podpoří, když se o ně opřete.

Peníze

Pokud hledáte novou práci, je nejvyšší čas oprášit životopis a začít ho rozesílat. Pokud jste u svého současného zaměstnavatele usilovali o povýšení nebo jen o lepší balíček výhod, vytvořte si papírovou stopu dokumentující výhody, které jste firmě poskytli. Pak požádejte o schůzku nebo se zúčastněte pohovoru. Je skvělý čas pro to být sám sebou.

Zdraví

Tento týden klademe důraz na cvičení. Díky postavení planet je ve vzduchu mnoho psychických informací, které vám pomohou na cestě k vrcholu hory, a nejlépe se k nim dostanete s prázdnou myslí. Berte svůj cvičební režim vážně a dopřejte si dostatek odpočinku, abyste mohli čelit výzvám, které vás mohou od cvičení odradit. Nedovolte, aby cokoli přehodilo priority, které jste si tento týden stanovili.

Přečtěte si také