Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 30. 8. 2022

Blíženci 30. 8. 2022

Blíženci, dnes se může brzy dostavit frustrace, ale s blížícím se večerem by se vše mělo vyřešit. Jakmile se s nějakým problémem vypořádáte, nechte ho odpočívat. Není třeba se vracet ke starým sporům jen proto, že si chcete dokázat, že máte pravdu. Pokud se lidé neshodnou poprvé, pravděpodobně se neshodnou ani podruhé nebo potřetí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přátelé rozhodně vědí, jak vás rozčílit. Planetární konjunkce přináší ošemetnou situaci, ve které se můžete rozhodnout, zda se v něčem posunete dál, nebo se prostě nebudete obtěžovat vůbec. Zdá se, že neexistuje žádná střední cesta – žádná půlka cesty, žádné „uvidíme, jak spolu budeme vycházet“. Buď do toho půjdete, nebo ne. Dejte si na čas, abyste se rozhodli moudře.

Práce

Vytáhněte fakta, která jste v poslední době shromažďovali a ukládali. Je nutné, abyste svůj případ někomu důležitému dokázali. Váš arzenál informací se náhle stává mnohem cennějším. Nebojte se ho využít ve svůj prospěch.

Peníze

Čelíte výzvě v oblasti aktivit, které ovlivňují váš domov a vnitřní emoce. Přestože planety dokonale vyvažují mužskou a ženskou energii ve vašem nitru, mohou také vyhloubit problémy, které byste nyní raději neřešili. Snažte se je brát postupně. Nakonec tato doba poskytuje potřebný prostor pro vznik nových nápadů, z nichž mnohé jsou lukrativní.

Zdraví

V duchovním smyslu se vám může zdát, že nemůžete uvěřit vlastním očím. Je čas zaměřit svůj vnitřní zrak na to, co cítíte, že dnes lidstvu chybí. Konzumace beta-karotenu, který se nachází v mrkvi, meruňkách a melounu, pomůže posílit vaši schopnost věřit tomu, co vidíte. Váš vhled by mohl velmi dobře pomoci vyvést vás z nešťastné situace.

Přečtěte si také