Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 5. 1. 2023

Blíženci 5. 1. 2023

Blíženci, na obzoru se možná rýsuje cesta ve společnosti blízkého člověka. Ve skutečnosti možná brzy odjedete a pravděpodobně se začínáte těšit. V průběhu této cesty by mohlo dojít k některým překvapivým událostem, a tak je pravděpodobné, že se z ní vyklube něco víc než jen obyčejná dovolená. Dbejte na to, abyste vypadali co nejlépe, nezdržujte se tím, co chcete dělat, a bavte se.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vesmír vás opět vyzývá, abyste si oblékli své nejžhavější šaty a připravili se na večerní zábavu. Planetární konjunkce vám dodává dodatečné odhodlání a odvahu k mimořádně odvážnému kroku, kterého byste se za normálních okolností ostýchali. Při této příležitosti však budete mít dost rozumu, abyste si uvědomili, jak moc je v sázce, pokud se rozhodnete zůstat raději doma.

Práce

Někdo vás pravděpodobně napadne v mnoha ohledech. Možná si myslí, že jste ve svém přístupu příliš expanzivní a optimističtí. Neustupujte ze svých pozic bez boje. Zdá se, že se od vás ostatní potřebují něco naučit.

Peníze

Máte jedinečné komunikační schopnosti, díky kterým dokážete své myšlenky a cíle předat nadřízeným v práci. Je to jako lekce výkonnosti. Máte na to, abyste prosadili svůj názor, ať už jde o prezentaci nebo žádost o zvýšení platu. Aspekty vám pomohou posunout se vpřed, ovlivnit skupiny a samostatnou práci. I když možná pracujete sami, máte velkou finanční podporu.

Zdraví

V posledních několika měsících jste zažili mnoho emočních dopadů a bylo by dobré, kdybyste je zpracovali v sérii jógových cvičení a připravili se tak na všechny nadcházející nové zážitky. Nejdůležitější je nyní váš dech – pomalá a hluboká dechová cvičení mohou váš pohled na svět výrazně změnit. Pokud budete brát svůj dech vážně, může to znamenat rozdíl mezi tím, zda v následujících měsících zažijete sbližování, a ne rozpad.

Přečtěte si také