Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 6. 10. 2022

Blíženci 6. 10. 2022

Lidé se budou soustředit sami na sebe a vy se budete divit, proč je kolem toho tolik povyku. Máte silnou touhu vyjádřit své emoce. Můžete mít pocit, že jste v určitém smyslu na jevišti. Přejete si být uznáváni a oceňováni pro svou citlivou, oddanou a vášnivou povahu. Vyjádřete se nahlas.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska, jak je zobrazována v sentimentálních filmech, vás poněkud dusí. Obecně se vám z představy, že někdo vyhoví každému vašemu rozmaru a je ochoten udělat vše, o co ho požádáte, dělá spíš špatně než nadšeně. Složení planet tohoto dne může některým lidem splnit jejich sny, ale pro vás by to mohla být noční můra.

Práce

Nemůžete se zavděčit všem, tak se raději zavděčte sami sobě. Ať uděláte cokoli, někdo bude naštvaný. To je v pořádku. Nechte je být naštvané. Za pocity ostatních lidí rozhodně nejste zodpovědní. Prostě dělejte svou práci.

Peníze

Toto období je plné harmonických aspektů, které přinášejí lásku do vašeho domácího života a umožňují vznik vřelých citů a vzpomínek. Zároveň jste vybízeni k tomu, abyste se o nich otevřeli a možná dokonce využili klíčová témata a vhledy, které se právě teď vynořují, pro svou práci. Dejte průchod své fantazii a možná zjistíte, že jste plní skvělých nápadů, které vám i vašim blízkým přinesou více peněz.

Zdraví

Jste schopni povznést se nad pozemskou rovinu a vidět přímo do budoucnosti, ale někdy je docela obtížné se o tuto vizi podělit s ostatními. Abyste pomohli spojit tento talent s praktičtějšími záležitostmi, navažte spolupráci například při cvičení. Vy můžete mít na paměti dlouhodobé cíle a váš partner vás může motivovat v každodenních záležitostech. Společně můžete své cíle přetvořit ve skutečnost!

Přečtěte si také