Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 8. 12. 2022

Blíženci 8. 12. 2022

Jste v dobré pozici, abyste dosáhli zásadního průlomu. Vaše citlivost pracuje ve váš prospěch. Umožňuje vám nahlédnout do věcí, které ostatním unikají. Dobrou zprávou je, že s tím přichází další uzemňující síla, která vám pomáhá být praktičtější ve svých rozhodnutích a racionálnější ve svém jednání. Tato úžasná kombinace vám pomáhá dosáhnout úspěchu a štěstí, které si zasloužíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vámi a vaším partnerem vznikne menší napětí, ale upřímně řečeno, není to nic, co byste nemohli snadno zvládnout. Stačí, když se sami sebe zeptáte, zda vám vztah přináší dostatečné uspokojení, a pak budete zcela upřímní sami k sobě a také ke svému partnerovi (současnému nebo budoucímu). Možná budete mít později pocit, že jste si mnohem bližší!

Práce

Jste připraveni postoupit ve svém současném zaměstnání, ale zdá se, že vás lidé kolem vás nějakým způsobem brzdí. Možná jste v týmu s jinými lidmi, kteří prostě nepracují stejně jako vy. Neváhejte požádat o přeložení.

Peníze

Pokud jde o peníze, obvykle víte, jak je vydělat a utratit. Pokud jde o zelené věci, můžete být velmocí. Podívejte se na to, co přinášíte lépe než ostatní, ať už v práci, ve svých nápadech nebo ve vztahu k penězům. Možná s překvapením zjistíte, že je to víc, než jste si dosud mysleli. Tento talent můžete využít nyní, abyste ho později zpeněžili.

Zdraví

Dochází k vynikajícímu planetárnímu aspektu, který povznáší váš emocionální svět na vrchol hory. Dívat se na své emoce s nadhledem je zdravá praxe, která posiluje sebedůvěru. Vědomé a pravidelné vytváření této perspektivy je cílem jógy. Najít správnou jógovou disciplínu a rutinu by mohlo být vaším cílem v tomto období. Jóga také výrazně pomáhá lymfatickému systému, který řídí náš imunitní systém.

Přečtěte si také